Greul de-abia acum începe. Iată-ne în luna iubirii, complet nepregătiți la capitolul cadouri. Crezi că te scoți dacă îi iei un ursuleț de pluș, dar, prietene, asta e doar în mintea ta, pentru că alegerea cadoului nu e niciodată o acțiune atât de simplă.

Nu spui din prima “îi iau un ursuleț de pluș”, iar apoi chiar îi iei un ursuleț de pluș. Nu, trebuie să faci liste interminabile cu idei de cadouri, trebuie să le visezi noaptea, să te frămânți, să faci o listă cu magazinele în care găsești cadouri romantice și tot tacâmul. Respiră și, mai ales… rezistă!

Bringo e aici să salveze situația!  Cu peste 90.000 de produse în aplicație, Bringo a pregătit o categorie specială – “Sezonul iubirii” – în care a strâns tot felul de cadouri tocmai bune de oferit celuilalt, din categorii cât mai diverse: florărie, cofetărie, vinotecă, jucării, cadouri. Odată comandat cadoul, livratorul Bringo se va asigura că ți-l alege exact așa cum l-ai cumpăra și tu – cu cea mai mare atenție.

Mai mult, nu mai stai la cozi, nu te mai gândești zile întregi la cadou și nu te mai pierzi în multitudinea care există pe piață, pentru că acum sunt toate într-un singur loc, iar comanda îți va ajunge rapid, în cel mult 90 de minute, chiar la ușa ta. Pe scurt: câștigi timp prețios, în care poți face altceva.

Te aștept și pe tine în categoria “Sezonul iubirii” din aplicația Bringo până pe 25 februarie, iar dacă folosești codul CETIN atunci când plasezi o comandă, livrarea este gratuită.
Codul este valabil la o singura comanda, indiferent de suma.

Iubire la toată lumea!

#bringo #sezonuliubirii #cumparaturicumlefacitu

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.