Noul șef al Statului Major al Apărării, generalul Gheorghiță Vlad, avertizează că Armata României nu are legea necesară pentru a pregăti populația să facă față în cazul extinderii războiului din Ucraina și nici pentru a acționa proporțional cu pericolele militare existente.

V-a mirat faptul că șeful armatei române s-a apucat să dea interviuri apocaliptice prin presă, în care să ne explice în ce pericol suntem toți, în acest moment și cum populația trebuie să se pregătească, că avem rezerviști bătrâni și că vai, nu ne pot apăra țara din cauză că sunt foarte bătrâni?

Bine ați venit în anul electoral 2024, când toate mijloacele necesare sunt implementate în campanie, inclusiv sperietoarea războiului. Pentru că poporul român este recunoscut pentru nevoia sa de a avea un tătuc grijuliu, care să îi ferească de rele și să îi țină safe și bine, în coconul lor de protocomunism.

Iar tătucul a venit rapid:

“Ăsta este rostul șefului de Stat Major. Eu vă spun ce am spus acum câteva zile: România nu are niciun risc să fie angajată în vreun război. România nu a fost niciodată mai sigură din acest punct de vedere ca astăzi. Faptul că facem parte din NATO este un lucru foarte important și vedeți ce desfășurare de forțe și de militari din toată Europa și mai ales din SUA sunt pe teritoriul României. Haideți să stăm liniștiți, România nu va intra în niciun război”, a spus Ciolacu.

V-ați liniștit, da? Totul e bine. Trebuie doar să votați actuala coaliție de guvernare, singura care ne garantează liniștea la granițe și inexistența unui război.
Probabil credeți că e imposibil genul acesta de manipulare. Doar că nu. românia este o țară majoritar analfabetă, formată din oameni needucați, care votează pentru o găleată de plastic, un kil de făină și unul de ulei.

Și promisiunea neagresiunii ruse.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.