Înalta Curte a dispus ridicarea controlului judiciar în cazul Laurei Codruța Kovesi.
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus, miercuri, ridicarea măsurii controlului judiciar în cazul Laurei Codruţa Kovesi, în dosarul în care este acuzată de procurorii Secției de Investigarea a Infracțiunilor din Justiție de luare de mită, abuz în serviciu şi mărturie mincinoasă.

Judecătorii Înaltei Curți au mai dispus, de asemenea, revocarea și celorlalte măsuri, interdicția de vorbi cu presa sau de a-și exercita profesie de procuror.

Kovesi a făcut o scurtă declarația la ieșirea de la Înalta Curte: „Nu vă voi povesti ce s-a întâmplat. S-a revocat controlul judiciar, s-au revocat toate măsurile”.

5 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  Sau cum ar zice ăia de la comisarul „muie supremă pentru Adina”

  0

 2. #2

  am putea pune mana de la mana, sa-i donam ceva pentru hidratare?!

  0

 3. #3

  Era o jurnalista aseara pe tv si povestea cum a fost la proces. Cica aia de la sectia speciala nu au voie sa sustina ei dosarul in instanta pt ca nu le permite statutul, ca atunci cand au facut sectia idiotii nu au facut legea corect. Asta una. Dosarul a fost prezentat de un procuror de la parchetul general. Iar omul a descoperit ca dosarul era muci, plin de „nulitati”, asa s-a exprimat. Banuiesc ca e adevarat pt ca decizia a fost de ridicare totala a controlului judiciar. Si probabil cam asta era singura mizerie pe care puteau sa o faca ca sa o bruieze pe ck. A doua e ca judecatoarea o chemase pe adina florea sa dea niste explicatii pe dosar dar aia nu s-a prezentat, a trimis o habarnista acolo.
  Astia sunt si tampiti, chiar nu sunt in stare sa insceneze un dosar.

  0

 4. #4

  imi pun doua intrebari:
  – cat va mai ramane florea in procuratura?
  – va intra la parnaie?

  0

 5. #5

  Acum, când maestru Todirel oscilează pe culmile postărilor, șterse, între a fi sau a nu fi urgență salvarea lu’ Daddy, va intra în rezonanță și creatura sa, Adina ,?

  0