mercedes

Mai întâi, am încheiat epopeea mașinii pentru nevastă. I-am luat un Mercedes A klasse 140, mic, fâșneț, numai bun pentru oraș. Să-mi trăiască, știu.

Problema a apărut ieri, când căutam cam ce consum are buburuza asta. Pentru că mașina a fost luată prin grația socrului, căruia îi mulțumim și îl pupăm cu dulceață, care s-a ocupat de toate, inclusiv de mers după mașină și adus acasă, fiind dealtfel și singurul care se pricepe la așa ceva, așa că nu știu mare lucru despre ea.

So, hai să căutăm pe net cum e consumul la A140 și cum se schimbă vitezele la cutie semiautomată care nu are pedală de ambreiaj. Atunci am realizat că am început să urăsc forumiștii și userii de internet cu pasiune maximă.

Pentru că am mai găsit oameni care întrebau aceleași chestii ca mine.
Răspunsuri?

Nu îți lua așa ceva. Nu e deloc spațioasă, stâlpii sunt poziționați aiurea, nu ai unde căra ceva, nu ai cotieră, nu ai blabla. A, nu știu ce consum are, dar îți zic sigur să nu îți iei.

Cutie semiautomată? Nu ai cum să iei așa ceva. Cutia manuală desparte bărbații de restul, nu mi-aș lua așa ceva niciodată. A, da, nu știu cum se schimbă vitezele, dar e neimportant.

Serios, suntem pe internet, anno domini 2016 și oamenii nu înțeleg că TU ai alte priorități decât ei. Un tip mă sfătuia, când am scris de smart, să nu iau smart, că e mic și, când o să crească copiii, o să înțeleg de ce am nevoie de o mașină mai mare. El neștiind că eu am deja 2 mașini și că nevoile mele sunt altele față de ce crede el. Nu contează, important e că a lăsat un sfat. Desigur, nimic legat de smart.

A, nu mi-am luat smart pentru că pur și simplu nu am găsit, în românia. Oamenii care iubesc smarturile și le îngrijesc nu se despart de ele, iar cei ce le vând, le vând pentru că au ajuns ruginituri distruse…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.