Acum mai mulți ani, un prieten mi-a recomandat un service auto, pentru că mă tot câcâiam cu niște chestii la una din mașinile mele și nu găseam decât șmenarii clasici care îți schimbă plăcuțele de frână, dar și cutia de culbutori, delcoul si manivelele de stânga de la capacele de bujii.

Desigur, după o perioadă de miere, tipul de la service nu mi-a făcut nuștiuce voiam eu să îmi facă când voiam eu, așa că m-am enervat și am căutat, inclusiv aici, alt service. Dezastru. Oameni care nu știu să desfacă pe sub o mașină, oameni care încearcă, vizibil, doar ca să te facă, prețuri de bugatti pentru piese proaste, tot tacâmul.

Așa că m-am întor la Bogdan al meu și, cât va avea service, nu o să îl părăsesc niciodată. Și nu, nu vă zic unde e sau cine e, că nu am nevoie să nu mai pot merge la el din cauză că e prea plin.

Voi cum vă descurcați cu serviceurile? Când aveți probleme, mergeți la reprezentanță și vă lăsați uscați, sau căutați soluții și aveți mecanici proprii, de încredere? Ce serviceuri bune mai sunt pe la țară și prin București?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.