George Butunoiu, dacă nu îl știți, este un băiat care, la bază, se ocupă cu recrutarea de personal pentru firme. E hașerița aia pe care o detestă toată lumea, dar pe parte masculină. La un moment dat, prin diverse miche mash-uri, a prins un contract baban de recrutare cu o corporație mare din românia, contract care l-a făcut, relativ, prosper, prin urmare, ca orice prosper de ăsta care nu a muncit pentru banii lui niciodată, a prins și aerul obligatoriu de guru. Și de atunci, vomită pe internet toate tâmpeniile obosite, pentru că, de ce nu, dacă oamenii se uită în gura lui?
Dar să trecem peste, este doar un clovn bătrân, care scoate prostii pe gură, ca orice boșorog sclerozat, la vârsta lui.

Știți ce nu înțeleg eu?
Nu înțeleg anilingusul cum e cel al lui Tudorancea ăsta, aici de față. Pare genul care nu moare de foame, are propria companie, ce o face și compania aia, numită atât de genial TUD, TUD, Tudorancea, get it? Nu are nevoie să îl angajeze Butunoiu, nu nimic. Și totuși, comentează ca una din tănțicile astea de internet care aplaudă la Bianca Neculai pe cont Bravo, tu, ce minunată ești, îți curge muc dintr-o nară, lasă-mă să-l ling.

Care sunt resorturile, ce trigger te face să devii penibil în public în acest fel?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.