Nu ştiţi cine e Max Nicu? E un vestit atacant care joacă în Germania, la o echipă destul de obscură, Herta Berlin.
Nationala rromâniei are nevoie de Max Nicu. Chiar dacă e expat şi trăieşte, joacă în Germania şi ştie limba rromână după ureche. De aceea, statul rromân i-a acordat cetăţenia rromână în 2 timpi şi 3 mişcări, cât ai spune Huo Rrapid.

Desigur, legea nu mai e nevoie să fie respectată, nu e nevoie să ştii rromână, nu e nevoie să depui jurământul în rromână, nu e nevoie nimic. E Max Nicu, e atacantul minune.

Asta în timp ce Alexandru Vakulovski, un amărât de scriitor Român din Moldova, absolvent de litere, scriitor de romane publicate in romania, in limba ROMANA, asteapta de 4 ani sa i se dea cetatenia. Avand cerere depusa de 4 ani.
Si e foarte normal asta. Ce, daca scrii romane si faci cultura in rromania, asta inseamna ca esti automat rroman? Ce daca bunicii tai au fost ROMANI si au fost stramutati in Basarabia de minunatele autoritati rromane care au lins in cur pe cine au avut in fata ochilor de-alungul istoriei?

NU CONTEAZA! Daca nu esti atacant de succes in fotbal nu ai sanse de a prinde cetatenia acestei minunate tari.
Iar daca iti expira viza, iti dam amenda si te deportam, interzicandu-ti sa mai calci in rromania timp de 2 ani. Ceea ce de fapt a si patit acest moldovean nenorocit.

In continuare va mai intrebati de ce spun eu rromania?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.