emag-10mil

Pentru a încheia apoteotic sărbătorirea celor 10 000 000 de comenzi, eMAG are și o surpriză pentru voi, comentatorii arhiblogului. Un card cadou de 1200 de lei pentru emag.ro.

Ce trebuie să faceți pentru el?
Nu mare lucru. Trebuie să povestiți, în comentarii, o experiență frumoasă/plăcută/bună cu eMAG-ul. Cea mai frumoasă poveste, pentru că sunt convins că toate vor fi frumoase, va fi trasă la sorți pe random.org. Concursul se termină la ora 00:00. Nici un comentariu postat după această oră nu va fi luat în considerare.

Și o precizare, ca să nu avem discuții.
Acest concurs este strict pentru comentatorii mei, nu pentru concursomanii de pretutindeni. Dacă nu ai mai comentat niciodată aici, nu acum este momentul să o faci, comentariul tău nu va fi luat în considerare.

Succes și happy commenting.

Later edit:

b173f99f06c2f04a53551ed6870ef9b9

Câștigător e comentariul 143.
On a side note, nu vă înțeleg deloc pe unii din voi. Chiar mă faceți să cred că duceți lingura la gură cu ajutor extern. Nu scria că e concurs până la 12? Nu scria că dacă nu ai nici un comentariu aici, nu participi? Comentarii cu experiențe, puse acum jumătate de oră? Serios?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.