Majoritatea comentatorilor spun “nu va mai atacati unul pe celalalti, sunteti bloggeri, faceti parte din aceeasi comunitate”.
In primul rand, de unde si pana cand fac eu parte dintr-o comunitate? Pentru ca scriu pe aceeasi platforma pe care o folosesc si alti oameni, tot pentru a scrie? Asta inseamna ca toate cele 43248234234 de site-uri facute in Joomla sau Mambo formeaza o comunitate? Sau fac parte dintr-o comunitate de idei? Pai tocmai ideile mele ma fac unic si irepetabil.

In al doilea rand, de ce sa nu ii dau in cap? Nu exista progres in lume fara violenta. Intotdeauna razboiul a fost motorul civilizatiilor. Marile inventii ale lumii au fost create in scop militar. Geniul uman apare doar in momentele in care este distructiv sau in slujba distrugerii.
Daca eu nu ii dau in cap, ii vor da altii, pentru ca e prost, cel putin din punctul meu de vedere. Iar daca ii dau altii, eu pierd satisfactia de a fi calcat in picioare un natarau.

Iar viata e atat de scurta si ofera atat de putine placeri, incat e aproape pacat sa nu profiti de aceste mici delicatese, in care zdrobesti capsoare veninoase sub toc.
Asa ca, dragi bloggeri, si draga comunitate bloggeristica, va rog sa va calcati pe capete pana nu mai puteti. Eu o sa va asist de pe margine sau, de ce nu, o sa va ajut cu toata placerea.

Bloggeri din toate zarile, casapiti-va!

[tags]bloggeri, idioti[/tags]

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.