Acum 6 zile am depus o cerere de inregistrare pentru un domeniu .ro la ROTLD. Foarte fericit si multumit, am asteptat sa primesc factura, sa pot sa ma duc sa platesc, sa ma folosesc de domeniul de care am nevoie, pentru ca altfel nu as face cereri si as da o galagie de bani pe ceva ce nu merita asta.
Si astept. Si astept. Si trece o zi. Trec doua. Trec…4. Intru pe site la ei si trimit mesaj, ca am nevoie de factura, ca nu vreau numele ala de jucarie.
Astazi, dupa 6 zile, primesc e-mail, exact cum se vede:

Nu se poate emite factura fara contul,banca,codul fiscal si numarul de la registrul comertului pentru firma ******.

Diana Petrescu
Romanian Top Level Domain – ROTLD
tel: +4021-316.07.62
fax: +4021-316.10.84
e-mail: diana@rotld.ro

Inainte de orice, remarcati nesimtirea specifica oricarei pizde care rezeama sub cur un scaun bugetar. Nu tu salut, nu tu buna ziua, nu tu nimic. Doar o afirmatie seaca.
Deci un strain, ca namecheap sau hostgator, cand imi trimite mail legat de o problema cu domeniile, nu mai stie cate de Draga domnule, va multumim ca apelati la noi, Best regards, etc.
Pasarica romaneasca, recte doamna Diana Petrescu, stie ca e platita din banii statului. Stie ca curul ei se va lati pana la pensionare, bagat intre dosare, si o doare fix in pix de client. Nu e treaba ei.
In al doilea rand, sa presupunem ca e greseala mea. Pentru ca am completat si la client cu numele pe car eil doream inregistrat. DUPA SASE ZILE VII SI MA ANUNTI CA NU POTI EMITE FACTURA, si atunci doar la sesizarea mea?
Astazi la ora 9:33 am trimis acest mail:

In primul rand, va trebuiau 6 zile pentru asta? In al doilea rand, va multumesc, puteti scoate rezervarea. Ca de obicei, total paraleli.

La ora aceasta, rezervarea pe nume inca exista. Sunt curios cat o sa le ia pana dispare.
De asta merge asa de bine internetul romanesc. Pentru ca rromanii care il dirijeaza sunt comunisti, prosti si nesimtiti. Pentru ca vechile practici mor greu. Pentru ca Brucan a avut dreptate cand ne-a numit stupid people. Pentru ca acelasi Brucan a gresit cand a estimat ca in 20 de ani vom ajunge in europa.
Nici in 200 de ani nu vom ajunge.
Doar sa emigram….

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.