Mă uitam la capodopera asta a maestrului Liviu Ochităiîmiamintescâtdemultne iubeamSicumcadoicopiiinbratenestrangeam Vârciu

Departe de mine să fac mișto de suferința copilului ăla. Tatăl lui, dacă se simțea copilul rău, trebuia să cheme salvarea, nu să se arunce ca eroul în trafic, sperând că… ceva.

Anyway. Nu despre asta voiam să vorbesc.
Voiam să vorbesc de incapacitatea și lipsa de planificare a oamenilor. Să îl luăm pe Liviu Vârciu. S-a mutat în Greencity. Când s-a mutat acolo, nu știa că nu e drum? Nu știa că toți locuitorii vor intra și ieși pe singurul drum existent? Adică el chiar s-a uitat în gura pizduțelor de la vânzări, care îi explicau că Și aici va fi o pasarelă peste linia de tren, vom face și vom drege, deși, știm cu toții, dezvoltatorii imobiliari doar mint până când vând proiectul, după care prinde orbul, scoate pu…ăăă ochii.

Și așa, precum Livașh al nostru, sunt toți românii, atunci când e să cheltuiască cea mai mare sumă de bani pe care o vor cheltui vreodată. Pentru că, în rest, Vai, cum să dau 5 lei în plus pe telemea de calitate? Vai, mă îmbrac doar de la Pepco, vai vai. Dar dacă e să dea 120k pe o casă? Luați, luați, e ok, pentru mine e nimic, nu contează.

Și așa, când se duc să cumpere, nu se uită la nimic. Lasă că nu se uită la izolații, la feronerie, la instalații. Dar nu se uită unde cumpără. Distanța față de oraș. Ce vecini și vecinătăți au. Unde vor duce copiii la școală, grădiniță etc. Nimic. Toți sunt ca Liviu Vârciu, ANIMALELOR, EU AM DAT BANI, ȘTIIND CUM E AICI, DAR AM SPERAT, BĂ, AM SPERAT LA MAIBINE ȘI MAIBINELE NU A VENIT.

Prieteni vagi, când vă luați casă, întâi verificați ce acces are. Intră pompierii pe strada voastră? Aveți unde fugi în caz de atac aerian, cutremur sau nevastă la PMS? Există șanse ca, pe viitor, să se construiască ceva în plus, ca să blocheze analiza voastră? Nu, nu vă bazați pe minciunile dezvoltatorilor. Pentru că toți, absolut toți, mint. Și voi, în general, vorbiți cu niște amețiți și amețite, plătite cu salariul minim pe economie și îmbrăcate de al Pepco, amețite de care nu veți mai da niciodată și ale căror promisiuni nu valorează absolut nimic. Și nimic măcar promisiunile scrise nu valorează nimic. Imobiliarele se construiesc pe SRL-uri de 100 de lei capital social, când nu merge ceva, dă-l în judecată pe administratorul firmei, Costel Popescu, 85 de ani din Balotești, orb și surd. Dacă ceva nu există acolo, nu va exista niciodată. Dacă ceva vă nemulțumește, așa va rămâne pentru totdeauna. Sunt axiome.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.