idioti

Alin Popescu de la avocat.net, site care e un portal legislativ destul de respectat, anunță că alertele pe mail pe care le primesc utilizatorii nu vor mai fi gratuite. Situl, forumul și ce mai au ei acolo vor rămâne gratuit, doar alertele vor fi pe bani. Practic, un anunț normal, oamenii aceia chiar muncesc acolo, nu e vlogging. Să spicuim din comentarii.

bella99 (utilizator neinregistrat)Sambata, 25 Iulie 2015, 11:41

Buna ziua!
Am inteles faptul ca se taxeaza doar alertele si nu continutul. Ideea e ca pentru a afla continutul trebuie sa accesezi sit-ul.Si nu toata lumea are aceasta posibilitate si timpul necesar.
Este adevarat ca este o afacere si trebuie finantata,dar trebuia sa o faceti de la inceput,asa era corect si aveati masura puterilor afacerii dvs.
Oamenii care au constituit o ,,clientela”si care acum nu au posibilitatea financiara sa tina pasul cu necesitatile afacerii dvs.,ei sunt cei care vor pierde.Oare de ce nu ma mira? Ma intriga,doar.
Cu sinceritate,va multumesc pentru tot si va doresc sa va aduceti aminte de cei multi care v-au facut sa va doriti progresul!

Înțelegeți? Nu e corect! Nu am timp să intru pe site, deci e normal să îmi trimiteți articolele voastre gratis, pe mail. Pentru că sunt cetățean european și am drepturi!

Victor (utilizator neinregistrat)
Sambata, 25 Iulie 2015, 09:22

Asa evolueaza orice serviciu de acest gen, gratuit o perioada mai mare sau mai mica si apoi cu taxa, dupa ce si-a facut o audienta consistenta. Este normal, este o afacere dincolo de cuvintele dulci, oamenii cand ajung acasa au nevoie de bani, ca noi toti. Acum ca e mai comod din abonamente decat sa alergi dupa publicitate, alegerea Avocatnet.ro!
Ca o parere personala, s-a mai incercat drumul asta si multi s-au intors la vechiul format.
Concurenta cu Internetul cel gratis si cu altii care vor ocupa locul lasat liber va valida ori ba alegerea

Porcilor, ne-ați păcălit 14 ani cu gratuități, ca să vă faceți bază de date și acum ne cereți bani pentru mailurile personalizate. Porcilor!

emynem07
Sambata, 25 Iulie 2015, 08:09

Era nevoie de o explicatie (verosimila sau nu) de ce pana acum s-a putut si gratis si de la 1 august v-ati gandit ca merge sa ne scoateti si niste bani din buzunar.Nu-i problema.E afacerea vostra,e normal sa incercati sa scoateti cat mai multi bani din ea.
Mult succes in continuare!

Da băi Aline, ia zi-ne tu, de ce nu se mai poate gratis?? Zi bă, de ce?????

Mai sunt idioți acolo, căutați-i personal, mai sunt unii care îi pun la îndoială lui Alin Popescu competența de manager, pentru că e clar, trebuia să facă bani fără să afecteze cumva cititorii. Da, adu bani de acasă în continuare, incompetentule.

Da, ăsta e comentatorul român de internet. Tâmpit, limitat, idiot, fără viziune, cerșetor după gratuități, conștient că i se cuvine tot și că are dreptul de a primi orice, gratis, mult și de calitate.
Comentatorul român de internet de care mi se face din ce în ce mai mult scârbă.

Și încep foarte serios să mă gândesc la a permite comentariile doar pentru userii înregistrați, nu pentru orice flaușat care a găsit și el un articol pe net și își dă cu părerea. Serios, nu văd de ce ar trebui să suport sila asta zi de zi. E foarte posibil ca, în curând, să adopt, ca un prim pas, moderarea completă a comentariilor, ca la colegul Vali P.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.