Știți ce este cel mai crunt, în țara asta de dor, glorii și kkt?
Că, în sfârșit, s-a ajuns la nivelul la care, dacă ești conectat politic, știi CU SIGURANȚĂ că nu vei păți nimic, niciodată. Toți știm asta, toți realizăm, toți conștientizăm Orice s-ar întâmpla, un politician spune, cel mult, Îmi asum și cam gata, aia a fost. Și lucrul ăsta te face psihic, ajungi la punctul în care te sleiește, cumva.

Mă uitam la faza asta cu subiectele la Bac trimise înainte de examen. Pentru oricine este absolut evident că cineva a dat subiectele mai departe, așa cum se face, de obicei, an de an. Doar pentru ministrul educatiei este clar că nu a fost nimic, e doar o coincidență nocturnă, foarte mulți români s-au trezit noaptea să caute subiectul ce se va da la bac a doua zi. Întâmplător, fără corelație sau cauzalitate.

Și Ligia Deca poate mânca orice căcat dorește, nu va păți nimic, niciodată. Și aia e.
Îmi zice un prieten că, dacă o căutare google arată o infracțiune, iar fapta de mai sus este infracțiune, procuratura poate cere mandat pentru google, pentru IP. Înțeleg că s-a făcut asta și Ligia Deca are rezultatele.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.