Să vă explic de ce.
Se dă coincidența 1.
Prima țață a țării, prim ministrul desemnat, Vasilica…ceva, că nu țin minte, anunță că ea și miniștrii ei renunță la paza SPP, pentru că, vezi doamne, SPP aparține de statul paralel și lucrează împotriva lui Dragnea.

Coincidența numărul 2.
Cel mai mare investigator de subiecte servite din românia, Cătălin „radiatii la muzeu” Tolontan publică un articol incendiar, VIZIBIL servit, despre un caz din 2005, în care este implicat fratele generalului Predoiu. Generalul Predoiu este, actualmente, șeful SIE. Fratele său lucra, la acea vreme, la SRI. Vorba cuiva, are tata doi ficiori, pe unul la SIE, unul la SRI, facem să fie bine.

Am reținut, da? În 3 zile, toate serviciile independente din românia sunt atacate de către PSD și presa aservită, dintr-o coincidență deosebită. Nu vă lăsați păcăliți de independența lui Tolontan, cel ce este plătit din banii lui Felix. Buuun.

Pentru că acum vine coincidența numărul 3.

Dragnea anunță triumfător că trebuie rediscutate legile serviciilor speciale, pentru că nu se mai poate așa, numai probleme peste probleme.

Nu e așa că e o coincidență incredibilă cum s-au legat toate exact la timp ca PSD să schimbe legislația și să își subordoneze serviciile?

Later edit: Nu fiți tâmpiți, dacă am fost la SIE nu înseamnă că m-am bătut pe jambiere cu generalul Predoiu.