În general, piața româneascîă este împărțită într-o grămadă mare de anti olandezi, pentru că olandezii ne vor răul, le facem concurență cu portul nostru Constanța și, în general, pur și simplu ne urăsc pentru că suntem români, puternici, suntem daci, miezul civilizației, de la noi a pornit wc-ul fara W, sapat in curte, numit, spiritual, budă sau căcăstoare.

Ceilalți sunt o minoritate minoră, care sunt de părere că poate or avea și ăia ceva dreptate când zic că suntem o țară incredibil de coruptă, unde se fură absolut toți banii publici în mișmașuri mizerabile, unde, în buricul capitalei, hoțul primar de la S3 schimbă bordurile anual, ca să dea frumos, iar oamenii aplaudă gălăgios, pentru că, maică, a furat, așa cum se obișnuiește, dar a și făcut, uite ce bănci frumoase avem.

Pe lângă asta, grupul ăla mare și gălăgios este și un ghem de xenofobie și rasism. Sunt unul din cei care trec zilnic prin asta, am inclusiv mesaje gen tu de ce vorbești, nici măcar nu ești român. Eu fiind român, din familii care sunt de sute de ani în românia, spre deosebire de sclavii și șerbii care îmi pun la îndoială naționalitatea, doar că, surpriză, am un nume diferit, deci nu sunt de aici. Evident, după 40+ de ani, pentru mine chestiile astea sunt distractive și e suficient să mă uit puțin la un om ca să știu ce urmează, din punctul ăsta de vedere.

Dar, sincer să fiu, eu chiar credeam că rasismul ăsta endemic românesc se oprește la întâmplări și oameni de pe teritoriul româniei. Pentru că na, rasa ariană geto-tracă a fost impurizată de țigani, tătari și alții, din cauza cărora li s-au tăiat aripile și nu au ajuns acolo unde trebuiau să ajungă, lideri mondiali ai lumii, împărțitori de dreptate, poporul ales al lui hristos, constructorul tunelelor megalitice de sub Bucegi și altele.

Dar nu, prieteni, rasismul românesc nu are limite.

Practic, ieri, internetul românesc a explodat când a auzit că un țigan indian a ajuns prim ministrul Angliei. Nu, nu e o glumă, cineva l-a făcut ieri, voalat, țigan, explicând că soarta lumii engleze, de acum, se decide la Sintești, la mici.

Ipochimenul de mai sus a luat-o științific, cu apusul civilizațiilor, cum se prăbușește lumea în jurul nostru și cum, iată, acești marginali au ajuns să ia pârghiile puterii.
Românul, rupt în cur, neștiind că Rishi Sunak este născut bine mersi în UK, are studii cât au jumătate din români la un loc, dacă le iei facultățile de la Spiru, Bioterra, Cantemir și restul pleiadei științifice românești. Self made man, bogat, puternic, ajuns prin forțe proprii în vârful puterii.

Dar nu, omul este un marginal. Nu, nimic rasist aici, e doar o discretă deplângere a decăderii rasei albe, cea mai rasă dintre rase.
Oamenii, în special românii, trec degeaba prin viață. Îmbătrânesc și, în loc să acumuleze experiență și inteligență, devin niște rebuturi care își așteaptă moartea, împrăștiind venin cui vrea să asculte.
Decât niște țigani.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.