Mă știți de anul trecut ce fel de om sunt, piratul mărilor și oceanelor, pentru că am o preferință surpinzătoare pentru romul de calitate. O fi din cauza filmelor cu Pirații din Caraibe, o fi din cauză că e cea mai bună băutură, cine știe?

Anyway, prin prisma asta și a completării barului personal pentru marea noapte dintre ani și ce mai e prin zonă, m-am uitat puțin și după niște rom, să fie acolo, că nu strică la casa omului. După ce m-am fixat pe AH Riise, care am auzit că e unul din romurile care rupe piața, am avut de ales:

1. www.finestore.ro/ahriise-1888-copenhagen-gold-medal-rum-07l
2. www.finestore.ro/ahriise-non-plus-ultra-very-rare-07l
3. www.finestore.ro/ahriise-rum-cream-07l
4. www.finestore.ro/ahriise-black-barrel-navy-spiced-07l
5. www.finestore.ro/ahriise-xo-ambre-dor-reserve-07l

Până la urmă, ca să îmi fac și pofta, dar să mă și țin de un buget decent, fiind un blogger sărac, am ales A.H.RIISE XO AMBRE D’OR RESERVE (bine, eu mi-am luat varianta cu 2 pahare, pentru că mi-au plăcut cum arăta, e puțin mai scumpă, dar nu ai de unde găsi pahare de alea altfel.

și A.H.RIISE BLACK BARREL NAVY SPICED

Well, Black Navy e okei, făcut pentru pirați mai duri, e și el aromat, dar e mai spicy, mai puternic. În schimb, Ambre D’OR este DUM-NE-ZEU! Știți cum e când pui gura prima dată pe ambrozie și rămâi blocat, nu știi dacă acesta e gustul divinității, oare nu e păcat să o înghiți? Mno, cam așa e și când iei prima gură de Ambre. O EXPLOZIE de gust, dulce și fructat, am simțit parfumul portocalei, dar poate și ciocolată sau caramel, absolut BUN, super bun, din cu totul altă clasă și cu totul alte valențe și potențe.

Deci dacă vă plac romurile mai dulci și aromate, acesta e ce trebuie. Aveti si codul de reducere FSCTN10, valabil pana duminica, inclusiv.
Si as fi curios, cum se cheama si de unde cumpar si eu un suport de ala ptr 2 sticle de alcool, care se pun rasturnate in el si lasi sa curga de la un robinetel?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.