jurati

S-a terminat votare. Rezultatele sunt:

Eugen 13 voturi
Irina 16 voturi, inclusiv cu al meu.

A fost senzațional, am vorbit și cu PC Garage, e posibil să scoatem o carte cu poveștile voastre, ca să le aveți pentru totdeauna.
Vă mulțumesc mult pentru plăcerea de a vă cunoaște, Irina, am nevoie de adresa ta și numărul de telefon.

Am așteptat să termin și cu #acum9ani de la PC Garage, ca să le centralizăm pe toate. Prin urmare, ca să nu o mai lălăim aiurea, așa cum fac alții când vor să prezinte un premiu și vorbesc mult și alambicat, încercând să lungească suspansul până la punctul în care lumea fierbe de nerăbdare, deși oamenii de fapat nu sunt nerăbdători, sunt doar plictisiți, au venit să facă act de prezență, au copii de crescut, femei de…distrat, mâncare de făcut, etc.

Așa că, să nu mai pierdem timpul.
Casca bluetooth se duce la…

Mai ai casca? De ce o vreau: pentru ca am iesit oarecum in decor cu jumatate de masinaincercand sa vorbesc la telefon cu tanti directoarea (care “nu putea” sa imi spuna ce avea de spus mai tarziu), cautand prin geanta niste documente si cu cealalta mana incercand sa scriu ce imi spune ea. Strada a virat fara mine!!!!!!


Doar dacă e din București. Dacă nu, mai vedem :mrgreen:

Și acum să trecem la ce ne interesează pe toți.

Copii, articolul ăla cu 9 ani m-a emoționat rău de tot. Am citit acolo niște povești de pur și simplu am rămas paf. Sunteți mult prea tari și pur și simplu eu nu îmi pot asuma sub nici o formă decizia de a da unuia sau altuia premiul. Pur și simplu sunt prea slab pentru asta, recunosc, aș vrea să câștige toți.

Prin urmare, ca de obicei, o să votați voi, în comentarii. Desigur, vor conta doar voturile comunității, cine nu are minim un comentariu aprobat, să nu se obosească, nu intră în calcul și votul i se va șterge.

Pentru voi, cei ce veți alege, o rugăminte.

Sunt destul de multe de citit: Faceți-vă timp și citiți-le pe toate. Sunt de-ai noștri și merită acest efort. Spuneți cine vreți să câștige, fiind în cunoștință de cauză și având sufletul împăcat.

Aveți de ales între:

    Irina

    Eugen

    Bianca

    outlaw

    Alexandra

    costica

    liliana

    Mars

    Roxi

    animaloo

    Cad

    Romeo

    Arana

    Corny

    Liviu T.

    costin

    trikkything

    bancosul

    un om

    Dropia

    Delia

    obnoxious

    costica

    vio

    jollyca

    carrera

    alina

    Gabriela

    pacostel

    Nea Ilie de la scularie

    GHOST

    mihaela

    Lucifer

    cky

    Diana

    jvcbt

    deea

    ioana

Succes.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.