Deci 2 oameni, angajați cu acte, legal, sunt goniți din sat, amenințați ei, gazdele lor amenințate, patronul brutăriei amenințat. Preotul catolic îndeamnă oamenii la infracțiuni, face procesiuni prin sat, fix ca în vremurile linșajelor americane.

Rezolvarea? Ministerul Muncii trimite ITM să facă verificări, pentru că ungurii au reclamat condițiile de muncă de la brutărie. Înțelegeți? La fel ca la orice chestie românească, păgubitul e cercetat de poliție, să vadă dacă nu cumva a greșit și nu a dat și celălalt obraz (e ceva foarte serios, de exemplu, dacă iei bătaie pe stradă și nu mori sau nu ești în sânge pe jos și vine poliția, iei amendă și tu, pentru tulburarea liniștii publicii. the end).

Nimeni nu cercetează activitățile popei, nimeni nu e arestat pentru amenințări, nimeni NU FACE NIMIC. Niciunul din politicienii români nu face măcar o declarație, toți sunt echivoci, da, să se cerceteze, CNCD a preluat cazul (CNCD fiind un gunoi condus de un ungur, gunoi care are jurisdicție la ei în ogradă, amenzile date de ei contând fix pla), urmărim cu atenție și îngrijorare. Iar ungurii cer sa li se ofere și scuze pentru că li s-a tulburat liniștea și a trebuit să îi gonească pe ăia.

Dar cât de tare ne supără când europa ne dă șuturi în cur și ne trimite acasă…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.