Scris de Iulia

Am cunoscut în decembrie, pe Bumbler, un tip care mi-a plăcut. Drăguț bine de tot, simpatic, sociabil, am vorbit cu el o tonă de lucruri și nu m-am plictisit o secundă, decent, liniștit, cam tot ce ți-ai putea dori de la un bărbat. Adică nici măcar o intenție de glumă tip Hai să îți arăt ce plă am, motiv pentru care am dat naibii Tinderul. În ultimul an, pe tinder, parcă sunt doar tâmpiți imaturi, care copiază memeurile americane și, în loc să stea de vorbă cu tine, vin cu pickup lines idioate, traduse din engleză, care mai și sună ca dracu.

Am ales să mă întâlnesc cu el de revelion. Singură sunt, program nu aveam, perfect. Am fost întâi în IOR, ne-am uitat la artificii și la concert, după care am avut rezervare la restaurant. Am râs, ne-am simțit bine, cum mă și așteptam, de fapt. Singurul lucru care m-a deranjat, dar e mult spus deranjat, a fost că are doar 1.80, ca și mine. Prin urmare, e cam micuț de statură, dar pot trece peste, nu e ca și cum eu aș fi perfectă. Aproape, dar nu.

Când ne-am despărțit, m-a sărutat pe obraz, moment în care s-a ridicat puțin pe vârfuri și m-a amuzat puțin situația. Din cauza asta, când mi-a zis dacă vreau să ne mai vedem și mâine, i-am zis că nu, gândindu-mă, în mintea mea că, dacă tot e pitic, măcar să lupte pentru mine puțin, să fie insistent, să fiu o cucerire. Mi-a mulțumit frumos pentru seara petrecută împreună, s-a urcat în mașină și a plecat.

Și aici e problema. De când i-am zis că nu vreau să ne vedem, mi-a dat unfriend pe Bumble și mi-a blocat numărul de telefon. Cred că încă de când s-a urcat în mașină. Nu mai am cum să dau de el, nu știu unde stă, lucrează freelancer, ceva economic, nici măcar numărul de la mașină nu îl țin minte. Și chiar îmi plăcea de el, mi-ar fi plăcut să avem o relație, chiar era promițător totul. Nu înțeleg nimic, ce s-a întâmplat cu bărbații din ziua de azi, când s-au emasculat în halul acesta? Chiar să nu vrei să lupți pentru femeia ta cu nimic, măcar cu insistența?

Și uite-așa s-a dus pe suflet și rezoluția de an nou în care îmi propusesem să nu mai fiu singură.

I hate this woke society.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.