Vai, dar ce s-a ambalat internetul, cum au îndrăznit să se atingă de Cristi Vasilică Dănileț, omul care a pus J-ul în justiție și KK în karate-do? Evident, nimeni nu știe nimic despre Vasilică Dănileț, se face tam tam despre inițiativa sa de educație juridică în școli, iată, omul schimba lumea. Nimeni nu face tamtam, însă, pentru faptul că a fost cel ce l-a eliberat pe Corduneanu cu 2 ani mai devreme, gen.

Și ce e mai trist este că nimeni nu își aduce aminte că el, împreună cu Daniel Morar, au fost cei ce l-au spălat pe Băsescu de toate acuzațiile și au ținut la distanță, timp de 10 ani, orice repercusiune la distanță de el. Nimeni nu își mai aduce aminte că Vasilică Dănileț e cel ce a băgat, în codul penal al acelei vremi, calomnia la infracțiune. Îmi aduc aminte și acum de fața sa de persoană cu handicap cum zâmbea subțire, știind că este intangibil și explica jurnaliștilor că, la urma urmei, e doar o amendă, gen dacă nu ai făcut nimic rău, nu ți-e frică de gestapo.

Iată, totuși, suntem unii care încă țin minte. Eu țin minte, fiecare zi a acelei perioade de 10 ani a fost o tortură, 10 ani pierduți pentru a ține la putere un dement megaloman, analfabet și alcoolic. Și lumea ar vrea să îi apăr uneltele?

Mergi frumos, Vasilică. Sunteți între voi, jigodiile.

Și da, un judecător trebuie să aibă prestanță și demnitate, nu să-l arate cu degetul infractorii prin sală hăhăhăhă ce faci coaie, nu dădeai bine yoko tobi geri, bro, nu îndoi piciorul când încă ești în creștere amplitudinală.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.