Realitatea

Oameni buni și persoane vii, trebuie să înțelegeți o chestie. Orice manțocărie de asta financiară, ca să existe, ca să funcționeze, trebuie să fie AUTOMAT înrolate în sisteme de raportare centralizată, cum este acel PLAIS menționat în print screen. Dacă vrei să ascunzi banii de cineva, singura modalitate prin care o poți face este un offshore și un cont asociat, nu revolut, wise sau alte sisteme de genul.

Bine, înțeleg că ori s-a schimbat legislația europeană, ori în Lituania e diferită, eu știam că, dacă se face un request dintr-o țară către altă țară, nu se poate bloca contul fără să treacă chestia pe la un judecător și fără să te poți apăra. Dar na, cine știe.

Dacă aveți informații mai detaliate, suntem deschiși la iluminare.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

48 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    Mi-a crescut rata la casă. Unii ar zice că sunt sărac și nu merit să trăiesc. Freige, poți să-mi dai douăj de lei până luni?

    5
  2. #4

    Revolut e o unitate ruseasca pentru spalat banii, cine le e client merita tot ce primeste. Singura diferenta intre ei si aia care-si ascund banii in Panama e ca primii sunt mult mai rupti in cur.

    3
  3. #7

    Valstybinio socialinio draudimo fondo valdyba prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos (Sodra) e ‘casa de pensii’ a Lituaniei. Si Revolut are licenta din Lituania, deci Sodra are access direct la clientii revolut.

    Nu cred ca vine Sodra si cere revolut sa puna poprire pe CNP-ul lui OP din senin. Ori cineva i-a furat identitatea si si-a deschis o firma/a muncit pe CNP-ul lui si nu a platit taxele, ori OP si-a deschis firma pe lituania ca sa fenteze ANAF-ul roman dar a dat de Sodra.

    1
  4. #8

    Eu am una si mai faina cu Revolutu .. Am dechis un cont pentru junior .. si am comandat cardul aferent…de vreo 2 ori si nu a ajuns .
    Am deschis chatu si i-am intrebat de sanatate. Mi-au zis ca transportul standard nu ofera tracking number si sa comand cardul cu transport rapid (vreo 15 euro , ceva de genul).
    Zic ca e scump dar mi-au raspuns ca imi vor rambursa banii.
    Comand prin octombrie, tin minte ca mi-au luat banii ( am mai pus in cont ca nu aveam suficient) si “sa stau linistit ca e ok, imi dau banii inapoi).
    Zilele trecute mi-am adus aminte ca nu am vazut nici un ban de atunci intrand inapoi in cont si i-am contactat iar.
    Si raspuns fain , nu am platit transportul, totul e ok.
    Binenteles am cautat in tranzactii si nu apare nimic platit in ziua respectiva , prost am fost ca nu am facut screenshot la tranzactie.

    1
  5. #9

    IBAN-ul asociat Revolut e din Lituania. Deci e dreptul Lituaniei sa blocheze un cont Revolut. Nu am idee cum e daca o alta tara EU cere blocarea unui astfel de cont.

    1
    • #10

      Iban-ul meu Revolut e românesc, cu indice Libra Bank ‍♀️ deci care-i care?

  6. #11

    Mai oameni buni părerea mea e ok Revolutu pentru cei ce știu să-i folosească mi-e mi-a venit cardul fizic chiar și la junior a venit mau recompensat cu 200 Roni pentru invitația unui prieten am 1 an și ce.va la ei Și sunt mulțumit de serviciile lor nu mau mințit cu nimic

    • #12

      ai dreptate, mai bine lasa linkul ala de referal, ca sigur castigi ceva

  7. #13

    daca acum 5 ai nu aveai cu cine sa te certi,acum mi se pare ca suportul revolut s-a imbunatatit simtitor in ultimul an..ce-i drept ,nu am avut decat vreo 2 spete legate de referal,dar in aceeasi zi cand am raportat problema mi-au virat banii.Am luat in jur de 1000 de la ei doar din recomandari de prieteni,pe afara am platit numai cu el,per total sunt multumit.Insa ,desi am facut plati de aproape 50k lei pe parcursul ultimului an de pe el,niciodata n-am avut pe el mai mult de echivalentul a 1000 euro,ca forma de autoprotectie.

    • #14

      singurul mod inteligent de a l folosi. cum plm sa tii 10k in revolut?

    • #15

      Eu am avut vreo 20K euro in Revolut, dar in actiuni. I-am mutat intre timp, majoritatea in neant.

  8. Eu, către coana Tanța:
    – Auzi, tu parcă aveai cont la Revolut, nu?
    Coana Tanța contemplând diferențele de clasă:
    – Mi-e dor de romanele interbelice când cei bogați se omorau doar între ei.

    2
  9. #17

    Ba va intreb si eu serios ceva, va rog frumos , nu faceti mișto de mine, nu astea, deci intreb absolut serios ca efectiv nu știu cum se procedeaza. Deci cine e in domeniu asta sau cine cunoaste, intrebare mea e: pe onlyfans cum se retrag banii? Ca v am zis, ma lansez in curand si tre sa stiu tot ce si cum. Deci cum se retrag, ii poti retrage de exemplu direct intr un cont de lei? Eu n am din ala pay pal, vreau sa retrag direct pe un card de lei, se poate? E sigur? Multumesc anticipat

    1
    • #18

      Banuiesc ca ce incasezi incasezi in Euro sau dolari (USD).
      Deci ii poti retrage doar in conturi in aceeasi valuta. In Europa e mult mai ieftin sa muti bani in Euro – platile facute folosind SEPA au comisioane undeva in jur de 1 Euro indiferent de suma (tine e drept si de cat de calici sunt cei de la banca din care pleaca banii).
      Sumar – fa-ti cont in Euro si vireaza banii din OF in contul tau in euro de la banca ta din Romania.
      Ah, si plateste taxele pe ei ca sa nu ai dureri de cap ulterior.

    • #19

      Baaa, taci în plm :))

  10. #20

    Nu vin sa iau apararea Revolut, nici sa ii laud, doar sa prezint o situatie reala. Voi trageti concluzia daca merita sau nu sa folositi Revolut.

    Folosesc Revolut de 1 an si ceva. Am primit bani, am platit cu cardul virtual cu telefonul pe la orice magazin mic, mare de la oras sau de la tara (cel fizic il am inghetat din aplicatie). Am primit bani de la prieteni, de la firme, am platit online, Emag, Altex, PcGarage, Digi, Apa Nova etc. Nu am avut probleme, nu mi-au disparut bani din cont. Prin vara lui 2022 mi-am activat planul Premium (300 lei pe an parca), pentru ca urma sa ma ajute sa pot sa fac un schimb valutar mai mare, fara comisioane, suma economisita fiind in jur de 700 euro. Singurul comision sau taxe date de mine la Revolut au fost: 300 lei planul Premium, 29 lei livrarea cardului fizic. Alte comisioane au fost 0 (la primit de bani in cont sau la transfer de bani catre alte conturi).

    Sa mentionez aici, la Banca Transilvania am primit si efectuat in decurs de o luna de zile 10 plati mici in cont. La fiecare tranzactie BT a luat 5 lei comision, deci am platit 50 lei comisioane intr-o singura luna + 1 lei taxa de utilizat BT online 🙂

    Am primit si platit prin Revolut in jur de 80000 Euro (lei, dolari, euro cumulat), in decurs de 1 an. Platit sume mici, mai mari si foarte mari. Inainte sa primesc in cont o suma de peste 60000 de euro, i-am contactat sa-i intreb daca este o problema si daca imi vor bloca suma, explicand de ce ii primesc si ce voi face mai departe cu ei. Doream sa transform din euro in lei acea suma, pentru o achizitie, iar la BRD as fi pierdut aproximativ 1000 de euro din scos suma la ghiseu si comisioane (da, au niste comisioane nesimtite rau la retragere euro parca era 0.5% sau 1% din suma, pentru ca la schimb valutar chiar nici nu se punea problema sa o fac in cont BRD, chiar si cel mai jalnic exchange avea curs mai bun ca al lor).

    Mi-au spus ca nu vor fi probleme, dar am fost prevazator si mi-am luat timp de 1 saptamana inainte sa-mi trebuiasca suma in lei, sa nu am surprize. A intrat suma in contul de euro. Dupa o zi m-au contactat sa ma intrebe de sanatate, de unde am suma, da au blocat-o, cerandu-mi sa explic de unde mi-au venit si de ce (in caz ca nu stiati, toate bancile din RO fac sau ar trebui sa faca asta, este legal si obligatoriu pentru sume mai mari cred de 10000 de euro, aici posibil sa ma insel la suma, dar pe acolo). Le-am aratat OP-ul tranzactiei de le cel ce mi-a transferat suma, in care scria ca mi se transfera acei bani pentru schimb valutar si atat. Suma venea de la alta persoana, nu eram eu detinatorul contului BRD. In nici 6 ore de la discutia de pe chat, mi-au deblocat suma si o aveam la dispozitie in cont in euro.

    Am tinut suma aproximativ o saptamana, timp in care am cautat sa prind un curs valutar bun pentru schimb. Am schimbat automat (aplicatia permite sa setezi sa cumperi lei sa spunem de 5000 Euro, daca sa zicem cursul leu / euro este de 4.9792, nu mai putin), cand cursul a fost cel setat de mine si atins la tranzactionare. Acum aveam in cont in jur de 300000 lei pe care urma sa-i returnez intr-un cont de lei catre aceeasi persoana de la care i-am primit. Am facut transferul si evident, a fost oprita tranzactia, probabil fiind prea mare suma. I-am contactat pe chat, le-am explicat pentru cine transfer si de ce, le-am spus ca am intrebat inainte daca vor fi probleme. Nu au fost prea multe intrebari, doar strict sa dovedesc ca eu sunt titularul contului Revolut, poza cu CI si de ce transfer. Cred ca in mai putin de 12 de ore au deblocat transferul, iar suma a ajuns in BRD la nici 24 de ore de la initierea transferului.

    Cazul unui prieten bun: a vandut o casa mostenita, la notariat a dat contul de Euro din Revolut. A primit suma, a schimbat in lei. S-a folosit de ei, a facut plati, a primit bani in Revolut. Zero probleme, nimic furat din, nimic blocat cu saptamanile, doar chestii de bun simt si cred ca mult mai rapid decat la bancile romanesti.

    Nu contest ca nu au fost situatii in care oamenilor le-au fost blocati bani de Revolut. Am citit asta si la zoso si in multe alte locuri inainte sa decid sa folosesc Revolut.

    Da, pana in 2020 am evitat sa-mi folosesc cardul bancar romanesc, pentru ca nu puteam fi sigur ca nu va fi clonat la Gigel SRL din Vasilati, bani furati din el pe un site obscur online etc (aici stiu personal oameni carora le-au fost clonate carduri, furat bani din card si altele uneori si din vina lor, uneori nu). Eu nu aveam un istoric cu Revolut, sumele tranzactionate fiind pana la momentul acela de la 50 lei pana la 4000 lei per tranzactie.

    Ca aplicatie nu prea ai ce sa-i reprosezi, simpla, functioneaza, face tot ce ai putea sa vrei. Ca servicii eu personal nu am fost afectat absolut deloc in decurs de 1 an, sa nu-mi functioneze, sa nu pot plati sa sau nu pot primi bani. Am dat si cateva invitatii, de unde am primit 150 lei sau 200 lei. De fiecare data acei bani i-am transferat celor ce si-au deschis contul. La una din invitatiile date nu am primit acei bani, dar il suspectez pe amicul caruia am dat invitatia, ca nu a urmat procedura, pentru ca mi-a zis ca nu a scris cum trebuie numarul, cred ca a scris aiurea si si-a descarcat Revolut din Magazin play, fara sa urmeze link-ul de la mine de refferal.

    La Banca Transilvania doar eu am nimerit cel putin 3 zile in care aveau mentenanta de sistem si nu puteam opera nimic in aplicatie online in decurs de 1 an (sunt client BT dinainte de 2005). La Transilvania am vrut intr-o zi sa fac un depozit din aplicatie, 5000 lei, am urmat tot ce trebuia si am zis gata, am depozitul. Surpriza, dupa 2 zile nu-mi facusera depozitul, aveam suma in cont si am dat din nou constituire depozit, de data asta cu succes. Cu toate astea am extrasul tranzactiei descarcat de la BT in format PDF, in care imi apare clar ca urma sa am depozit.

    Pentru tot ce am spus, daca nu ma credeti, pot da toate discutiile de pe chat, istoric tranzactii etc. evident, fara date personale 🙂 Poate am fost eu norocos si n-am avut ghinion, dar mie Revolut mi se pare un serviciu util. Carduri virtuale de unica folosita, ai platit ceva online cand ai dubii ca aia ti-ar vinde datele de card si cu asta scapi de orice posibilitate de furt.

    Mai exista un zvon, nu stiu cat de real este, ca au inceput demersurile pe la BNR sa devina banca sau ceva de genul asta in Romania (nu pot confirma, dar sursa este destul de credibila, lucrand in domeniul bancar).

    Mie in timp mi-au cerut si sa le spun sursa banilor, fara sa-mi blocheze accesul la bani, doar un mesaj in aplicatie sa le dau documente doveditoare pentru unele sume, de unde si de ce imi intra bani in cont.

    Am cont in Revolut de lei, euro si dolari. Nu ma laud, sunt sarac si inca locuiesc cu parintii. Acum am 400 lei toata suma in Revolut.
    Nu cunosc personal oameni carora sa le fi fost blocati bani pentru perioade lungi de timp, bani furati sau altceva din Revolut, dar sunt sigur ca exista (de cele mai multe ori poate si din vina lor). Sunt sigur ca daca acele sume pot fi dovedite (provenienta si drept de a avea), cel mai probabil au fost deblocate.

    Aveti grija totusi, nu tineti foarte multi bani in Revolut, pentru timp indelungat. Cand vor fi banca romaneasca, atunci poate. Pana atunci, teoretic sumele sunt garantate la nivel european, daca nu ma insel echivalent 100000 euro. Practic … oricand pot sa dispara si daca Revolut este sau nu banca romaneasca.

    1
    • #21

      “La fiecare tranzactie BT a luat 5 lei comision, deci am platit 50 lei comisioane intr-o singura luna + 1 lei taxa de utilizat BT online”

      Sa stii ca tot din vara 2022 (de cand ai Revolut Premium) exista si abonamentul Salut gratuit la BT. Ai comision 0 la incasari interbancare, singura conditie fiind sa ai incasari de minim 300 de lei pe luna. Sau cu un abonament de 7 lei/luna nu mai ai nici conditia aceea.

    • #22

      Cam asa intenționez sa fac si eu , sa schimb in jur de 400.000 RON in USD . Pana acum , in vreo 12 zile , am schimbat 12.000 USD fără probleme . Banii vin din contul meu si ii transfer tot in contul meu de USD la o banca din romania .
      Sunt f mulțumită de Revolut , cursul lor valutar nu se compara cu nici un exchange , plus ca poti avea cont in orice valuta vrei , fără comisioane .
      Este normal sa blocheze sumele mari , asa fac si bancile , mai ales in afara . Si eu i am întrebat înainte daca o sa mi se blocheze contul in cazul in care transfer suma asta si mi-au spus ca nu . Chiar si asa , pot arată sursa fondurilor .

  11. #23

    Multi vin si fac tot felul de “inginerii” de genul scot bani din card de credit si ii transfera pe revolut si surpriza. Nici macar nu sunt prea “ingineri” in actiunile lor. Altii vor salariul pe Revolut ca au rate la masina de spalat si nu vor sa mai plateasca. Altii au popriri peste popriri si cred ca Revolut e in Patagonia si nu se afla. Poate o fi unul din 10000 care intr-adevar s-a produs vreo eroare desi m-as mira. Revolut si altii s-au saturat sa raspuns la toti ciumetii.

    • #24

      Nu pricep care e problema Revolut la treaba asta. Dacă banca emitenta a cardului de credit considera top-up-ul făcut de Revolut ca o tranzacție POS care e problema. BT are 1% comision la scos de pe cardul de credit dar BCR are 3.5%. Dacă nu vreau sa plătesc banii respectivi si am nevoie de Cash de ce s-ar agita Revolu?

  12. #25

    Folosesc revolut de un an si jumatate. Pana acum nu am avut probleme,desi am avut un rulaj la zi de 322.781,86 lei. Comisioane am platit 900lei in 2022,pentru diverse chestii.
    Am mai retras bani de pe poker pe revolut si intra instant si fara comision,comparativ cu bcr care imi ia circa 300lei comision la fiecare 7000 lei intrati(fara impozitul pe castiguri pana in 10000 lei).Am folosit si skrill(un precursor revolut),dar deja au comisioane enorme.
    Una peste alta,ma declar multumit.Sper sa nu intampin probleme pe viitor.Oricum nu tin sume mai mari de 10000 lei acolo

  13. Daca te blocheaza, cel mai probabil esti dubios, sa fim seriosi. Nu mai finantati operatiunea speciala sau ce dracu faceti si nu o sa mai fiti blocati de Lituania.

  14. Plm, e cineva care nu folosește revolut de un an-un an jumate?

    • #28

      3 ani de Revolut aici.
      Totul ok.
      Cea mai tare chestie mi se pare cardul virtual.
      Ma omoara verificarea extra cand plec din tara ca nu pot primi sms (cartela digi).
      Tot timpul trebuie un backup cash.

    • #29

      cartela digi nu permite sms in roaming?

    • Ionut: eram sarcastic. Am văzut câteva comentarii cu “folosesc Revolut de un an jumate, n am avut nici o problemă”.

      Plm, folosesc Revolut de când există Revolut și n am avut nici o problemă. Asta e din bancul ăla cu “hăhă vampirule, și eu sug pwla da’ nu fac așa urât ca tine”.
      Când fac topup la 2-3 sute de lei acolo (ca să mi iau chestii premium la Wows odată pe an) îmi tremură mâna. Probleme pot fi și sunt. Faptul că n ai avut, e doar o chestie de timp.

    • #31

      Cartela digi nu permite deloc mesaje de la nr scurte, doar la abonamente le primesti. Cateva zeci de fosti clienti ai mei n-au primit pin-urile cardurilor de debit/credit de la banca, prin sms, pt ca asa vor ei.

    • #32

      trololol:))) nu inteleg de ce te0ai agata de o cartela, cand ai abonament la cativa euro. eu la 4 abonamente platesc 2.70 euro per abonament

  15. PE CE LUME TRAITI OAMENI BUNI?
    BĂNCI PESTE BĂNCI, CARDURI PESTE CARDURI, CU CELE MAI
    .. ATRACTIVE.. OFERTE!
    DEPOZITE CU DOBÂNZI GENEROASE…!!!
    INTREBARE: DACĂ NIMENI NU AR TINE BANII ÎN BĂNCI, NU AR FOLOSI CARDURI, NU AR FACE ÎMPRUMUTURI, CE AR FI?

  16. De ce REVOLUT, sau altele de genul, când aveți, bănci autohtone?

    • #37

      Dacă nu te plimbi ca mine prin Europa o sa afli ca nu plateste tot se plătește in Euro. Timpul meu e limitat si chiar nu am chef ca primul lucru cand pun piciorul pe uscat e sa caut un schimb valutar. Cursul valutar e decent pe valute mai exotice poate Nium sa stea mai bine ca ei. In plus am cardul virual bagat in fața la tranzacțiile on-line si pe cel fizic la cele clasice astfel încât posibilitatea să imi iau o țeapă pe conturile bancare românești și după aia să blocez cardul și să rămân fără o modalitate de plată e redusă. Mai mult ce e e Revolut dacă se fură tot nu e un capăt de țară. Sume mai mari am ținut pe el decat perioade extrem de limitate cand am făcut plăți la vacante sau bilete de avion.
      Sunt printre primii utilizatori de Revolut că tot se întreba Raider dacă e cineva mai veci de un an și jumătate și la aspecte negative ar fi faptul că de două ori cand am trimis bani in altă monedă si suma mai mare decât de obicei mi-au blocat aplicația și mau întrebat de provenința banilor. Așa am aflat că blochează doar aplicația nu și cardul când le-am cerut explicații, eu rmand să plec în vacanță a doua zi, deci a fost cat se poate de neplăcut. Am mai avut odată o verificare de acte din senin și le-am trimis print screen cu locația mea care arăta ca sunt undeva in oceanul Atlantic și s-au potolit nu au mai cerut nimic. In comparație cu ei bancile românești in afară de rugămintea de a actualiza datele nu m-au deranjat niciodată.

    • #38

      Deoarece : timp pierdut aiurea între tranzacții, comisioane nesimțite, curs valutar făcut cu japca. Deși folosesc ING ca bancă, prefer să merg in paralel și cu Revolut pentru diverse plăti/transferuri la care și ING se împotmolește.

    • #39

      Pentru ca:
      – curs mult mai bun (aproape de bnr) pentru cam toate valutele de care am avut nevoie – CAD, JPY, KRW, SEK, PHP, EUR, USD
      – conturi/carduri junior – in felul asta scap de “da si mie niste bani ca ma duc la mall/film/etc” si juniorii invata sa-si gestioneze banii. singuri care au introdus ceva pe aproape sunt ING in romania
      – carduri virtuale – pot separa plata serviciilor gen netflix. cand nu mai vreau sa platesc distrug cardul si nu stau sa ma milogesc de suport/helpdesk sa opreasca/suspende serviciul
      – carduri virtuale de unica folosinta pe site-uri in care n-am incredere
      – pentru ca nu m-au futut la icre pe motiv de crypto si nu s-au crizat si nu mi-au inchis contul ca unele banci romanesti
      In cei 4-5 ani de cand am Revolut am avut o singura data o intrare blocata pana le-am dat documentele cerute. Am rulat niste zeci de mii de euro prin ei si tin undeva intre 10-20k Euro acolo.
      Sunt constient ca e mai riscant decat la bancile romanesti, lol – sunt suficient de batran sa fi prins si Bancorex si Banca Turco Romana si FNI garantat de BCR si cam toate tepele bancare din Ro asa ca riscul e comparabil.

    • #40

      @babu: Nu te milogești de nimeni. Pe netflix/disney+/prime/hbo max și ce mai vrei tu intri frumușel în administrarea contului, suspenzi abonamentul apasînd pe un buton și aia e tot. Revolut e util în două situații: dacă rulezi valută și te joci cu crypto. În rest, e o bătaie de cap inutilă. Îl am de cîțiva ani timp în care l-am folosit doar de vreo cîteva ori. O să le sciu să-mi închidă contul.

  17. #41

    Am rulat milioane de euro pe Revolut imgur.com/a/7MRr2u6 și trebuie să recunosc că sunt enervante rău “verificările” lor. Uneori durau chiar multe zile timp în care stăteam cu contul blocat. La ultima verificare m-au ținut câteva LUNI DE ZILE deși le-am trimis toate documentele posibile (extrase de cont, documente care dovedeau sursa legala a banilor, adeverințe de la ANAF ca nu fac evaziune, etc). Am încetat să îl mai folosesc pentru daily use, doar la travel, deși si acolo începe să dea rateuri și sa am rate de schimb mai bune la Mastercard la anumite monede mai exotice

  18. #42

    Cat timp sistemul monetar si bunurile mobile sau imobile sunt reglementate de o institutie centralizata nimic nu iti apartine, regulile jocului sunt facute de ei si se schimba dupa bunul lor plac. O sa imi iau injuraturi si hate dar singura solutie actuala la centralizare in momentul de fata e Bitcoin.ul, nu restu de cripto si alte mizerii de nft, alea sunt zgomot de fundal sa nu te poti concentra pe ce e cu adevarat important, decuplarea asseturilor de insitutiile centralizate.

    • #43

      nu o sa iti iei înjurături pentru simplul motiv ca ești analfabet și nu intelegi ce e aia sistem monetar

  19. Revolut este o companie okish. Serviciile pe care le ofera sunt chiar foarte bune, aplicatia e optimizata totul e smooth. Dar ca orice alta companie aceasta trece prin niste reglementari, acel termeni si conditii pe care nimeni nu il citeste sufera niste modificari din cand in cand si noi utilizatorii ne trezim cu banii blocati sau disparuti. Ma intreb aici, cine e de vina?

  20. #45

    Revolut e banca numai e fintech. În România este în colaborare cu libra bank acum pot pune propriri și anafu

  21. #46

    Sunteți de vină că depuneți bani acolo

  22. #47

    Domnilor am Revolut de aprox 3 ani
    L-am făcut în Germania
    Luna trecută am primit un mesaj de la ei
    Ceva de genul..
    Aveți o tranzacție suspectă *suma nici nu era mare,în jur de 45 de euro
    O autorizați?
    Când am răspuns cu nu au spus că trebuie înghețat și cardul fizic.
    Așa am făcut, după care am achitat 4,7 euro pentru un card nou care a ajuns în 4 zile
    Deci treburi de genul..
    Mi-a furat Revolut bani de pe card eu nu cred.
    Cred că ar trebui .ai multă atenție la site-urile de cumpărături online folosite
    Iar de blocat cardul ..
    Mai greu

  23. #48

    Eu folosesc revolut din 2019,rulez undeva la 40.000$ pe an fara probleme

Adaugă comentariu

Dacă ești la primele comentarii aici, nu încerca să faci pe deșteptul

  • Comentacii pesedisti nu sunt bineveniti
  • Nu incerca sa fii mai arogant decat mine, la mine in casa
  • Linkurile sunt foarte utile, daca nu sunt spam