Aia de la Realitatea TV sunt prosti. Ba incompetentilor, justitia romana nu functioneaza pe principiul precedentului judiciar. precedentul nu are caracter de lege si nici macar de sugestie. Sunteti niste boi.

Cum poti sa spui ca nenorocitul ala de popa de la Tanacu nu a vrut sa o omoare? Legi pe cineva si il tii nemancat si nebaut 3 zile, cu intentia de a-i face bine? Si daca il omori, aia e, a fost voia lui Dumnezeu? Sper ca in parnaie sa ajungi curva, poate te mai sfintesti.

Niste bosorogi de judecatori de la inalta curte de casatie judeca niste cazuri pe care nu le inteleg si de care sunt total depasiti. Si astfel ajungi, precum Cioaca, sa stai in arest, pentru ca ti-ai deschis laptopul TAU, din casa TA, si ai intrat in mailul nevestei TALE, disparuta de trei zile.

Taxa de mediu, sau taxa auto, a fost intai pentru masinile vechi. Ca sa protejam mediul. Acum este pentru masinile noi. Tot ca sa protejam mediul, pentru ca alea vechi polueaza mai putin timp. Si uite-asa, ajung eu sa il simpatizez pe Basescu. Pe bune de nu ma duc sa il votez. Taricene, inghite, ca am terminat!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.