Săptămâna trecută a fost un eveniment foarte haios, pentru privitorii din exterior.
Gabi Bartic și asociația ei au prezentat un raport metodologic, despre nivelul de analfabetism funcțional al tineretului român.

Sigur, ca owner de site, pot confirma datele respective, la nivel empiric, mulți dintre voi sunt analfabeți funcțional, nu înțeleg un text simplu, nu pot să îi reproducă ideile, pur și simplu repetă literele ce îl compun și le leagă în cap, sub formă de cuvinte sau propoziții.

Ideea e că, în general, nu îmi pasă și nu aș fi scris vreodată despre acest subiect, consider învățământul din românia o luptă deja pierdută, este căpușat și infectat de aceiași paraziți care căpușează aparatul de stat, infectat politic, fără șansă sau sens.

Dar știți ce mi-a atras atenția? Cantitatea de ură care s-a revărsat spre Gabi Bartic, din partea așa zișilor specialiști din învățământ. Pur și simplu ură, fetidă, aruncată spre un om, doar pentru că se poate. Asta m-a făcut să înțeleg că da, cu siguranță, undeva are dreptate, altfel nu ar sări toți ciocoii ăștia adăpați la banul public să își apere teritoriul.

Citiți, că e interesant. Mergeți pe subiect, în postările de pe facebook și o să ajungeți la experți gen Oana Marinescu care îi explică Gabrielei că este analfabetă ea însăși și nu înțelege propriul raport.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.