Acum ceva vreme am decis să nu îmi mai iau flagshipuri ca telefon de muncă, ci să trec la varianta inferioară, Lite, pentru că na, ce diferență mare poate fi?

Oh well, decizie ușor greșită.
Huawei Mate 10 Lite (link afiliat) e un telefon slab. Spre deosebire de varianta sa Pro, de care am auzit doar lucruri bune, este extrem, extrem de trist să îl utilizezi în regim de forjă, așa cum o fac eu.

Bateria nu ține o zi, fără probleme. Da, ține, dacă rămâne în standby și nu te atingi de el. Altfel, 5-6 ore maximu și asta dacă ai grijă de el. Am pe mașină un încărcător foarte puternic, care pur și simplu nu făcea față pe drum, la consum cu waze și google music simultan deschise.

Camera este EXECRABILĂ. Pozele făcute sunt sub orice critică, indiferent de nivelul de luminozitate. Nu există niciun fel de stabilizare a imaginii, dacă ți-a tremurat ușor mâna, s-a dus dracului poza.

Managementul memoriei este atât de bine făcut, încât o dată pe zi trebuie să îi dai restart, altfel încep să nu mai funcționeze chestii în el.

Cipul wireless este o mizerie cruntă, la test pe speedtest.net, iPhone 7S are 180 mbps, Huawei Mate 10 Lite 23 mbps.

Nu recomand nimănui.

Între timp, mai aveți 30 de minute în care puteți cumpăra trotineta aaceasta electrică (link afiliat) cu reducere de 64%, 949 de lei

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.