Pur și simplu nu pot să mă împac cu stilul iOS. Este evident făcut pentru oameni care nu muncesc online, nu scriu articole, mailuri, urcă poze, descarcă chestii. E făcut doar ca să te joci, să faci browsing și să te dai mare cu el prin localuri. Lucru care nu mă interesează.

Așa că nevastă-mea a primit un frumos și foarte scump cadou de ziua ei, cu puțină întârziere, iar eu mi-am cumpărat un OnePlus 7T.

În primul rând, am prins un preț mișto, pe site la OnePlus e 600 de euro, la evomag era 2649. În al doilea rând, știu că am greșit masiv, mai așteptam până în aprilie și iesea următorul model, iar dacă stăteam până în octombrie, deja luam ceva cu adevărat bun. Acum, că ne-am luat această problemă de pe piepți, să trecem mai departe.

Dacă vreți un telefon bestial, nu e nevoie să căutați mai departe. Telefonul este peste orice android de pe piață, la ani lumină distanță de Samsung și Huawei și nu doar pentru cei 90Hz refresh, pentru că oricum nu o să vă prindeți de ei.

Dar ca tot, eleganță, construcție, materiale, optimizare, totul e combinat într-un telefon ușor, elegant, absolut frumos. Nu mai zic de rapiditate, cei 8GB de RAM vorbesc de la sine.

Recomand.