facebook arhi

Știți de tipa căreia nu i se permisese să aibă cont de Facebook pentru că o chema Isis, iar Isis e banat pe Facebook? Pentru că, nu-i așa, dacă tâmpiții americani au redenumit Daesh în The Islamic State of Iraq and Syria și au transformat numele în acronimul ISIS, automat Isis e ceva rău. Măcar dacă aveau bunul simț să facă acronim după numele lor original, ad-Dawlah al-Islāmiyah fī ‘l-ʿIrāq wa-sh-Shām. Oh wait, acela e Daesh.

În fine, să ne întoarcem la oile noastre.
Eu, Cetin Ametcea, dețin o pagină de facebook. Pagina respectivă este verified, prin urmare Facebook știe că îmi aparține mie, persoana publică Cetin Ametcea, deși se numește Arhi și a legat-o de persoana fizică numită eu, ce o deține. Nu, nu am făcut nimic ca să mi-o verifice, au verificat-o ei, cu de la sine putere.

Am făcut zilele trecute o cerere la facebook să îmi schimb numele paginii din Arhi în Cetin. Argumentat, cu explicații, cu linkuri de la ei care mă atestă pe mine personal legat de pagina respectivă de facebook, cu datele mele personale pe care ei le dețin sub formă de copii (astea le-m dat când mi-au banat contul personal, deci nu, nu vă ajută să vă verificați pagina)

Știți care a fost răspunsul?
facebook raspuns pagina verificata

Easton de la Facebook a decis că de fapt încerc să îmi duc în eroare cititorii prin această schimbare. Decizia sa e finală.
Vă duc în eroare? Există cineva printre voi care nu știe că eu, Cetin Ametcea, scriu sub pseudonimul Arhi? Serios, răspundeți, aș vrea să îi trimit linkul lui Easton, să vadă cât de mic este.

Desigur, după aceea o să îi fac scandal motivând că face asta din cauză că am nume musulman, prin urmare mă urăște pentru religia mea și mă asemuiește ISIS, dar vai, cum pot fi atât de insultat, când islamul e religia păcii??

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.