Revolutionary_Romania_by_C_D_Rosenthal

Ce reprezintă pentru voi 1 decembrie? Vă dă vreun fior, ceva special, simțiți vreo mândrie legată de subiect? Nu de alta, dar mulți dintre cei ce voiajează interneții nici măcar nu știu ce s-a întâmplat în ziua respectivă. Ei știu doar că se dă fasole cu cârnați moka prin parcuri (cum a ajuns asta mâncare tradițională românească, nu știu, decât eventual să îmi aduc aminte de emisiunile mizerabile pe care le-a început protv-ul acum vreo 10 ani, când dădeau fasole cu cârnați în fața sediului de pe Pache) și cam atât.

Știu, veți spune că sunt aleși anumit în funcție de prostie și că sunt niște țărani proști, nereprezentativi pentru marea masă a românilor (uitând că în românia, 40% din gospodării au căcăstoarea în fundul curții, din 4 scânduri și un acoperiș și că majoritatea comunelor refuză introducerea apei curente, pentru că, nu-i așa, costă).

Dar stai, iată-i și pe tinerii liberi și neliniștiti:

Cât de importantpă este de fapt data de 1 Decembrie în memoria acestui popor, dacă oamenii de fapt nici măcar nu știu ce reprezintă exact. Și nu ar trebui să minimizați problema, de exemplu americanii frați și prieteni sunt ei proști de bubuie, dar sunt învățați de mici tot ce e legat de 4 iulie, cu nume, locuri, oameni și întâmplări.

Așa că, tinere patriot, în afară de a lua un steag tricolor și a-l fâlfâi mândru pe capota loganului tău, te-a interesat vreodată în amănunt ce s-a întâmplat pe 1 decembrie? Dacă deschizi acum google, să știi că e rușinos. Da, da de tine vorbesc…

Spuneți repede, ce culori are drapelul româniei?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.