După ce au anunțat, cu 2 zile înainte, că nu mai e permisă vânzarea de bere pe stadioane, deși, inițial, discutaseră că da (Budweiser, care plătește 75 de milioane de dolari pentru dreptul de a vinde bere o dată la 4 ani, va fi foarte fericit), violatorii de capre din Qatar au venit cu reguli noi pentru suporterii care vor ateriza, valuri, valuri, pe aeroporturile Qatareze.

– Toți suporterii vor fi verificați, la intrarea în țară, conform unui chart științific. Toți cei ce nu vor corespunde necesităților chartului, vor fi trimiși ca sclavi la curățat stadioanele, pentru că sunt untermenschi.

– Stăpânii femeilor care vor ateriza vor fi ofertați, foarte corect, cu un preț corect, exprimat în cămile per capita, pentru a întregi șeptelul reproductiv pe teritoriul emiratului.

– Rugăciunile de 5 ori pe zi vor fi obligatorii și pentru turiști, pentru a respecta obiceiurile țării unde sunt oaspeți. Nerespectarea benevolă se va sancționa cu 5 lovituri de bici și confiscarea femeii.
– Orice alte strigăte, pe stadioane, în afară de Allah Akbar, vor fi interzise, pentru a nu se confunda cu credincioșii adevărați, gata să plece spre cele 72 de hurii virgine.
– Fiecare suporter care va simți nevoie sexuala va avea libertatea de a face sex cu o cămilă sau o capră, în funcție de nevoi și dimensiuni, statul qatarez se îngrijește de nevoile cetățenilor, fie ei și niște infideli. Dacă cămilele sau caprele rămân însărcinate, primul ied aparține statului.
– În mod excepțional, femeile suportere vor avea permisiunea de a merge pe stradă împreună cu stăpânul loc, cu condiția ca lanțul să nu fie mai lung de 1 metru.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.