Am râs puțin la comunicatul ăsta. Vă dați seama, câtă îngrijorare a provocat în rândul participanților la trafic faptul că domnii de la asigurări nu au încasat între 20 și 40 milioane de euro. Se opreau șoferii în trafic unul pe altul și discutau îngrijorați Ai văzut și tu, bieții oameni, ei presupuneau că vor încasa încă minim 100 de milioane de lei și oamenii ăștia răi nu le-au dat banii.

De fapt, falimentul ăstora de la City a fost un revelator foarte bun pentru a arăta care e procentul de români dispuși să își bage ceva în asigurări, atunci când faci mișto de banii lor. Și se pare că e un procent măricel.

Poate pare că aș fi împotriva asigurărilor și nu înțeleg cât sunt ele de utile. Și poate că sunt. Sau poate nu. Ideea e că polițele RCA sunt obligatorii prin lege. Decizia statului român de a mă forța să scot niște bani din buzunar, bani din care să trăiască bine de tot niște unii care nu fac nimic, decât îmi încasează banii, plus toată clientela politică din spate, cei cu venituri legale de sute de mii de euro, încasate pentru că supraveghează bine de tot activitatea.

Eu consider că, dacă tot sunt obligat să plătesc, unei companii private, niște bani, nu ar trebui să am riscurile asociate unei astfel de tranzacții. Am cumpărat, OBLIGAT, o asigurare auto la CIty? Nu mă interesează că a dat faliment, statul, cel care M-A OBLIGAT să cumpăr asigurarea respectivă, acel stat care supraveghează piața asigurărilor și își trage cash de acolo, trebuie să își asume această asigurare. Simplu.

Nu de alta, dar nu văd de ce ar trebui ca eu, simplul șofer, să plătesc de 2 ori o asigurare, pentru că niște gunoaie tip Grindeanu au închis ochii la toate ilegalitățile făcute de firmele de asigurări, și-au scos banii, după care au zis Uh, ghinion, suntem în faliment, vă dorim succes, rolul nostru s-a terminat.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.