Citeam mai devreme că SRI-ul a dat afară din România un cunoscut jihadist, care, printre altele, se ocupa cu recrutarea de tineri teroriști de pe plaiurile dâmbovițene.

Trecând peste faptul cănoi suntem prea mici și inutili pentru a se gândi cineva să ne ofere o bombă cu focosul amorsat, eu sunt curios de o chestie.

Cum recrutezi un terorist român?
Pentru că, în genere, teroristul zilelor de azi nu mai seamănă cu cei de la ETA (dacă nu ați auzit de ETA, erau niște teroriști de care nu era nimeni interesat, că nu aveau petrol în țara baștilor). Teroristul zilelor noastre își pune o centură cu dinamită sau bagă o oală sub presiune în rucsac, strigă Allah Akbar și se aruncă în aer, sperând să omoare cât mai mulți infideli și, pentru asta, să ajungă în rai, la pieptul huriilor virgine.

Cum convingi un românaș să sară în aer pentru altcineva? Că nu poți să îi dai 1000 de euro și să îi zici Dezmembrare plăcută. E nevoie de ceva ideologie, muncă de lămurire, iluminări și altele.

Serios, cam cum credeți că ar fi un scenariu de acesta, ipotetic?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.