Am dat peste o reclamă pe facebook la un liceu particular și am dat click pe ea, mă interesează subiectul în mod direct, după ce am văzut ce înseamnă învățământul românesc la prima mână.
Și am avut norocul și amabilitatea de a citi comentariile.

Vă spun, delicios. Haite de analfabeți români care își laudă educația primită  “pe vremuri” și ce școală bună se făcea pe vremea aia, spre deosebire de hoții ăștia. E un subiect, la un moment dat, legat de absolvenții la bacalaureat, liceul având 100% promovare, iar cei din comentarii sunt Hoților, criminalilor, vindeți examene, ei, de fapt, fiind atât de proști încât nici nu au idee că examenele se dau în licee de stat, nu la liceul particular (asta fiind, de altfel, o exemă nesimțită a guvernanților români care, vezi doamne, nu au încredere în ce se întâmplă la particular)

Anyway, citiți, e distractiv pentru nivelul de prostie al poporului din care, cu mândrie, facem parte. Proști, dar mândri.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.