Raspunsul ghicitorii e foarte simplu. Consumul de lapte.
Deși pentru mine e puțin mai greu, pentru că am o ușoară intoleranță la lactoză, lucru care nu mă face cel mai fericit om din lume când mănânc lapte, beneficiile avute în urma consumului sunt și au fost mult mai mari. Desigur, daca aveți intoleranță gravă, puteți consuma lapte de soia.

De ce să consumi lapte?

Are foarte puține calorii (desigur, dacă vorbim de lapte degresat, că așa poți face și cură cu unt)
Se spune că are caracter preventiv contra cancerului de colon. Momentan nu știu dacă e așa sau nu și sper sincer nici să nu aflu.
Crește nivelul colesterolului bun și scade cel rău. Lucru de care eu personal am nevoie. Mult :mrgreen:
Un alt lucru la care mă ajută foarte mult este faptul că reduce posibilitatea de a avea pietre la rinichi. Iar eu, ca vechi activist in domeniu, am nevoie de ceva care sa incetineasca formarea lor.

Anyway, bănuiesc că amănuntele gen are vitamina B12, Bțâșpe nu prea interesează. Ce e interesant este că poți slăbi cu lapte.

PS: Nu, nu mă interesează sfaturile minunate gen mergi la sală, aleargă, etc. Nu ăsta e scopul articolului și nu mă interesează.
Mulțumesc.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.