Dacă nu aveți rude în străinătate, dacă nu aveți prieteni care nu știu ce e ăla internet sau smartphone și primiți un telefon din Italia, Malta, Mali, Tanzania sau, în general, orice țară unde nu știți pe nimeni, nu răspundeți la telefon și, ce e mai important, nu sunați înapoi. În general, veți primi doar un beep și atât. Beepul vă va trezi curiozitatea, după care veți suna înapoi.

Iar curiozitatea va omorî pisica, pentru că apelul vă va fi redirectat către un număr cu suprataxă, 400 de dolari pe minut. Bani pe care îi veți plăti, cu siguranță, pentru că responsabilii de la companiile de telefonie mobilă au anunțat că e periculos ce se întâmplă, dar, desigur, nu vor face nimic în direcția asta, că doar nu v-a pus nimeni să sunați aiurea.

A, și încă ceva. Nu am avut niciodată asemenea probleme, când eram la vodafone. Nu mă suna niciun vânzător de rahaturi, nu țepari din italia, nimic. După ce m-am portat la Digi, brusc, telefonul meu a devenit disponibil pentru toată lumea. Oare cumva băieții de la RDS vând bazele de date pe net, ca să își mai rotunjească salariul?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.