Mi se pare de nivelul absurdului că oameni relativ inteligenți, de la care am pretenții, explică doct că e greșit să absentezi de la referendumul organizat de coaliția evului mediu. E datoria ta de cetățean să mergi și să anulezi votul. Sau si mai bine, Ies la vot si votez Nu, ca sa nu iasa cei ce voteaza Da. Nerealizand ca analfabetismul si ura sunt majoritare si nu ai cum sa castigi astfel.

Problema e simplă. Dacă nu mergem la referendum, nu se atinge pragul de minim 30% participare. Nu se atinge pragul, referendumul nu trece. E simplu, nu complicat. Orice altă variantă înseamnă doar că referendumul e validat și că penticostalii americani și-au impus varianta lor de creștinism.

Nu, referendum nu înseamnă alegeri. Neparticiparea este tot o opțiune, pentru că invalidează evenimentul în sine. Prin urmare, nu fiți mai proști decât trebuie. Nu mai explicați public lucruri care vă depășesc.

Și rețineți, oameni cu IQ din 2 cifre, nu despre gay este vorba, ci despre înăbușirea unor drepturi civile prin așa zis vot majoritar. Dacă mizeria aceasta trece, ce îi va reține pe penticostalii ce conduc CpF ca, la următorul referendum, să bage obligatoriu religia în școli/grădinițe/instituții? La urma urmei, așa votează poporul, majoritatea decide, nu? Sau obligarea femeilor la îmbrăcăminte decentă? Sau orice altă tâmpenie ce poate trece prin mintea celui ce manipulează haitele de proști ce înghit orice gălușcă, crezând că îi protejează de orice temeri au ei?