În cadrul Comisiei de revizuire a Constituţiei s-a decis adoptarea unui amendament propus de parlamentari de la PNL prin care “familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie”. Prin adoptarea acestui amendament, practic, căsătoriile între persoanele de acelaşi sex sunt interzise.

Mi se pare normal, având în vedere câți înapoiați mintal s-au exprimat numai aici, în apărarea valorilor strămoșești, cu argumentele că Ștefan cel Mare nu și-o trăgea în cur. Și uite-așa, constituțional, nu o să ai dreptul să intri la spital la partenerul tău homosexual, pentru că ți-o interzice constituția.

Cel puțin am scăpat de amendamente precum:

Recunoscând animalele ca fiinţe simţitoare şi sensibile, care percep suferinţă fizică şi psihică, statul şi cetăţenii au obligaţia să asigure dreptul la viaţă al animalelor, respectul pentru animale şi demnitatea lor, luând măsurile necesare pentru a le proteja. Dispoziţiile constituţionale privind drepturile animalelor vor fi interpretate şi aplicate în concordanţă cu Declaraţia Universală a Drepturilor Animalelor, cu legile, pactele şi celelalte tratate internaţionale la care România este parte

Statul român respectă credinţa poporului român eminamente religios şi recunoaşte rolul important al Bisericii Ortodoxe Române şi al celorlalte biserici şi culte recunoscute în istoria naţională a României şi în viaţa societăţii româneşti. Cultele religioase sunt libere şi se organizează potrivit statutelor proprii, în condiţiile legii

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.