Am râs de am crăpat, citind că buzuka vrea să reclame la poliție 2 vrăjitoare care au șantajat-o cu 450 000E, amenințând-o că altfel o blesteamă.
Deci pplz, cât de retard să fii încât să crezi în așa ceva? Cu ce te deosebești tu de ăia care cotizează în buzunarul prietenului meu imaginar Isus sau de băieții care se trezesc dimineața și verifică ce le zice la horoscop?

Când eram mic, aveam o vecină care descânta de deochi. Belea. Arunca 2 chibrite arse într-o cană de apă, după care îți servea decoctul, declarându-te vindecat. Mai ghicea în bobi, dădea pasiențe senzaționale, știa să citească liniile palmei și contururile craniului.

Aveam 6-7 ani și tot nu credeam în asemenea mizerii și îmi băteam joc de ea și de oasele ei de ghicit. Dar văd că oameni maturi sunt în stare să arunce sute de mii de euri, gândindu-se că o cioară va emite un farmec, benefic sau nu.

Între timp, oamenii au ajuns pe lună, au descoperit bossonul Higgs și au reușit să verifice in acceleratorul de la CERN daca un neutrin trece dincolo de viteza luminii.
Ca idee…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.