La modul cel mai serios, nimeni nu o să pățească nimic pentru mesajul acesta care era printat și afișat pe ușile tuturor magazinelor, venit de la guvernul româniei? Cel în care eram sfătuiți să nu purtăm mască de protecție? Iar acum suntem obligați să o facem? S-a schimbat ceva în știința măscuțelor, de atunci până acum? Pentru că dacă nu, înseamnă că guvernul Orban a atentat, cu bună știință, la sănătatea românilor, îndemnându-ne să nu purtăm mască. Nu?

În rest, numai de bine. Acum, noul remediu al tuturor este luarea temperaturii la accesul în zonele închise. Pentru că se știe, când ai covid, faci febră instant. Iar restul de tâmmpiți, majoritari, care poate au un abces, sau un deget infectat, sau o reacție alergică manifestată prin stare prefebrilă, femeile la ovulație, oamenii care sunt, la propriu, răciți, trebuie să stea afară, pentru că, se știe, luatul temperaturii e dumnezeu.

Mi-e milă de săracii paznici care sunt obligați să facă chestia asta. Normal, se fac cozi la intrarea în magazine, oamenii urlă la ei, de parcă ei ar fi vinovați că sunt obligați să facă mizeria asta. Iar magazinele, în loc să facă circuite separate de intrare-ieșire, cumpără termometre și s-au spălat pe mâini. La băneasa mall la intrare toată lumea e grămadă încercând să intre/iese, doar că nu prea pot, se iese pe o ușă.

GG You!