Produsele Danone sunt sigure pentru consum

In paralel cu retragerea preventiva a unor produse de pe piata, asa cum a anuntat ieri, Danone Romania a trimis de asemenea mostre ale acestora spre analiza unui laborator european acreditat. Rezultatele primite de la laborator in aceasta zi confirma ca produsele Danone au un continut de aflatoxina sub limita europeana si, ca urmare, sunt sigure pentru consum.
După alerta naţională referitoare la aflatoxină, Danone România a implementat măsuri suplimentare şi voluntare de auto-control faţă de obligatiile legale de monitorizare şi control si planul aferent validat de autorităţi, inclusiv achiziţia unui echipament propriu de testare a conţinutului de aflatoxină. Niciun lapte pentru care există suspiciunea unui conţinut de aflatoxină peste norme nu este acceptat în fabrică.

Danone reafirma angajamentul sau fata de consumatorii romani si fata de siguranta acestora ca prioritate principala.

Înainte de a-i înjura, învățați că atunci când dai cu pietre într-un om, din pozitia de publicist, moralitatea te obligă să îi lași dreptul de a se apăra, așa cum știe. A, faptul că nu vedeți asta în presă, e normal, presa e un gunoi în integritatea sa.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.