Ahahaha ce am râs, cum e el cetățeanul Costel în culpă pentru că nu are foaia A4 care intră, împăturită, alături de acte. Cum e el greșit și ce inteligent e polițistul care îi explică regulile.

Și nu, nu ziceți că aia e legea, pentru că ministrul de interne are posibilitatea de a propune modificări legislative. Aici este fix ca la făcutul buletinului, nu există nicio lege care să spună că proprietarul trebuie să vină cu cel ce îi face buletin, legea spune că, dacă există indicii, polițistul trebuie să verifice, DUPĂ eliberare, dacă totul e în regulă. Iar poliția a decis că trebuie să vii cu proprietarul, punct.

De unde știe capul de cretă că am originalul la mine? Eu primesc un PDF, am imprimantă color, nu există ștampilă, semnătură, nu există nimic, pentru că totul se face și se emite online. Este fix la fel dacă i l–aș arăta de pe telefon, mai ales că, dacă există suspiciuni, se poate verifica în baza de date de către oricine.

Dar nu și pentru puliție.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.