Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.
in general sunt linistit si accept rubricile astea cu pregatitul mancarii pe la televizor insa pe nenea asta nu reusesc nicicum sa-l suport. de cele mai multe ori ajung sa schimb canalul din cauza lui.
E ceva la el la vocea lui la felul lui de a prezenta care ma indeparteaza.
#3 NOU
mouse
Într-o zi a făcut ochiuri cu crenvurşti. Ouăle le-a lipit de tigaie şi a trebuit să le râcâie cu spatula urât de tot. Mă uit special la rubrica lui să văd ce tâmpenii mai face.
#4 NOU
david
Credeam ca sunt singurul care schimba canalul cand apare nenea asta. M-as uita daca ar redenumi rmisiunea din culinara in divertisment involuntar.
#5 NOU
Ernesto
Omul e un dezastru pe linie! Retete, discurs, prezenta scenica… submediocru in ceea ce face
#6 NOU
Costi
Vai de plm, nu mă uit la emisiune, dar presupunând că folosește parizer “dăla” bun, cum avem noi în Brașov, și-a bătut joc de el. A pus salată, roșii și ketch-up. Bleah.
Să afle de la mine, parizerul adevărat, se mănâncă doar pe pâine cu cartofi, unsă cu unt sau, prăjit în tigaie, lângă două ouă ochi, cu pâine prăjită. Și se ia bucata de parizer și se înmoaie în gălbenușul moale și se mănâncă.
#7 NOU
ND
Mie îmi e simpatic fix prin stangaciile astea 🙂
#8 NOU
DeeDee
Adica un fel de snitel din parizer? Ca vad acolo oo si pesmet, deci gandu-mi zboara la auf wiener schitzel…
#9 NOU
miriam
buey, asta-i vechi in meserie, face ce face, da’ astia de la Digi il saboteaza, pe bune!
cum naiba sa dai reteta asta cu parizer fix inainte de revelion? am ascultat ce zicea el acolo, ca era tv-ul deschis in bucatarie.
#10 NOU
bea
“Sănătatea în bucate”
nu știți voi finețuri din astea
#11 NOU
maxutz
Oricum e mai ok decat mortadela (sau cum plm se scrie)!
NOU
Asta-i ala de-a dat foc la bucatarie?
NOU
in general sunt linistit si accept rubricile astea cu pregatitul mancarii pe la televizor insa pe nenea asta nu reusesc nicicum sa-l suport. de cele mai multe ori ajung sa schimb canalul din cauza lui.
E ceva la el la vocea lui la felul lui de a prezenta care ma indeparteaza.
NOU
Într-o zi a făcut ochiuri cu crenvurşti. Ouăle le-a lipit de tigaie şi a trebuit să le râcâie cu spatula urât de tot. Mă uit special la rubrica lui să văd ce tâmpenii mai face.
NOU
Credeam ca sunt singurul care schimba canalul cand apare nenea asta. M-as uita daca ar redenumi rmisiunea din culinara in divertisment involuntar.
NOU
Omul e un dezastru pe linie! Retete, discurs, prezenta scenica… submediocru in ceea ce face
NOU
Vai de plm, nu mă uit la emisiune, dar presupunând că folosește parizer “dăla” bun, cum avem noi în Brașov, și-a bătut joc de el. A pus salată, roșii și ketch-up. Bleah.
Să afle de la mine, parizerul adevărat, se mănâncă doar pe pâine cu cartofi, unsă cu unt sau, prăjit în tigaie, lângă două ouă ochi, cu pâine prăjită. Și se ia bucata de parizer și se înmoaie în gălbenușul moale și se mănâncă.
NOU
Mie îmi e simpatic fix prin stangaciile astea 🙂
NOU
Adica un fel de snitel din parizer? Ca vad acolo oo si pesmet, deci gandu-mi zboara la auf wiener schitzel…
NOU
buey, asta-i vechi in meserie, face ce face, da’ astia de la Digi il saboteaza, pe bune!
cum naiba sa dai reteta asta cu parizer fix inainte de revelion? am ascultat ce zicea el acolo, ca era tv-ul deschis in bucatarie.
NOU
“Sănătatea în bucate”
nu știți voi finețuri din astea
NOU
Oricum e mai ok decat mortadela (sau cum plm se scrie)!