Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

11 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    Asta-i ala de-a dat foc la bucatarie?

  2. #2

    in general sunt linistit si accept rubricile astea cu pregatitul mancarii pe la televizor insa pe nenea asta nu reusesc nicicum sa-l suport. de cele mai multe ori ajung sa schimb canalul din cauza lui.
    E ceva la el la vocea lui la felul lui de a prezenta care ma indeparteaza.

  3. #3

    Într-o zi a făcut ochiuri cu crenvurşti. Ouăle le-a lipit de tigaie şi a trebuit să le râcâie cu spatula urât de tot. Mă uit special la rubrica lui să văd ce tâmpenii mai face.

  4. #4

    Credeam ca sunt singurul care schimba canalul cand apare nenea asta. M-as uita daca ar redenumi rmisiunea din culinara in divertisment involuntar.

  5. #5

    Omul e un dezastru pe linie! Retete, discurs, prezenta scenica… submediocru in ceea ce face

  6. #6

    Vai de plm, nu mă uit la emisiune, dar presupunând că folosește parizer “dăla” bun, cum avem noi în Brașov, și-a bătut joc de el. A pus salată, roșii și ketch-up. Bleah.

    Să afle de la mine, parizerul adevărat, se mănâncă doar pe pâine cu cartofi, unsă cu unt sau, prăjit în tigaie, lângă două ouă ochi, cu pâine prăjită. Și se ia bucata de parizer și se înmoaie în gălbenușul moale și se mănâncă.

  7. Mie îmi e simpatic fix prin stangaciile astea 🙂

  8. #8

    Adica un fel de snitel din parizer? Ca vad acolo oo si pesmet, deci gandu-mi zboara la auf wiener schitzel…

  9. #9

    buey, asta-i vechi in meserie, face ce face, da’ astia de la Digi il saboteaza, pe bune!
    cum naiba sa dai reteta asta cu parizer fix inainte de revelion? am ascultat ce zicea el acolo, ca era tv-ul deschis in bucatarie.

  10. #10

    “Sănătatea în bucate”
    nu știți voi finețuri din astea

  11. #11

    Oricum e mai ok decat mortadela (sau cum plm se scrie)!