Știați că, în Asia, data de 11.11 este o dată cu semnificație, numită și singles day, gen în seara de 11.11, cei singuri se duc la petreceri unde își anunță iubirea pentru cineva sau mai curajoasa cerere în căsătorie.

Pe lângă asta, la asiatici, dublul 11 este cel mai mare eveniment de shopping de 24 de ore, mai mare decât Black Friday și Cyber Monday la un loc. Așa că, dacă ești singur, sau dacă nu, la Goodoffer24 ai oferta Dublu 11.

Prin urmare, oricine cumpără o cheie de Microsoft Office 2016 sau Microsoft Office 2019, primește gratuit, fără niciun alt efort, un Windows 10 Pro sau Windows 10 Home. Tot ce trebuie să faci este să selectezi unul din cele 4 produse din oferta de pe pagina promoției și ce Windows dorești și, în câteva minute, veți primi cheile pe mail.

În altă ordine de idei, folosind codul JGO1111, veți obține niște prețuri foarte bune la câteva produse care au deja un super preț.

 
Nu uitați, întâi descărcați versiunile originale, după care le activați cu codurile primite pe email. Codurile se instalează doar pe variante curate de windows.

Windows 10 Pro – [Download Link]

Microsoft Office 2016 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2019 Professional Plus – [Download Link]

Cheile se livrează rapid pe email (verificați folderul de spam sau, dacă aveți gmail, folderul promoții). Dacă aveți email principal care folosește listă RBL, folosiți altceva, e posibil să nu nu vă ajungă mailul. Nu folosiți email de firmă, codul nu va ajunge la voi, va fi reținut de filtrele de spam, ca să nu avem vorbe. Întotdeauna alegeți să plătiți prin paypal, iar acesta este un sfat personal. Da, sunt perfect legale.