Am fost aseară la Selgros și am luat un kil de ceapă. Atât. Un kilogram de ceapă. Și am primit bonul din imagine.

Selgros desfăşoară acţiuni de mediu în fiecare an, în fiecare dintre magazine, încă din anul 2004 și susţine acțiunile organizate pentru un mediu mai curat, considerând că puterea exemplului este necesară.

În fiecare primăvară, echipe din magazinele Selgros din întreaga țară, în parteneriat cu instituții de învățământ și autorități locale participă la programe locale de ecologizare sau renovare, în care Selgros asigură materialele consumabile și logistica, iar elevii asimilează elementele fundamentale ale voluntariatului de mediu.

Serios, ăsta e un mare bullshit. Pentru că Selgros distruge o pădure pe zi doar din bonuri fiscale care se aruncă la gunoi. Cum băi să dai bon în halul ăsta?

Televizorul are 60 de inci, da?

Eu am 1,80.

Masa are 1.20 lungime

ceapă și atât, da?

 

Nu știu cât au căruțurile.

Serios, cum protejăm mediul, când ne batem joc în halul acesta de hârtie, de copaci?
Bine, știu că vorbesc în dodii, în continuare mă cert la ieșire cu analfabeții paznici puși acolo să îmi verifice marfa mea, ce îmi aparține și e pe banii mei, lucru care este complet ilegal, nu au voie, nu au dreptul, dar cui îi pasă?

Oricum legea este fix ce consideră fiecare, când am fost să cumpăr căruțul, m-am certat cu paznicul de la Bebe Tei, care voia să îi las garanție buletinul, că așa voia el, dacă vreau să ies cu pachetul din magazin. Nu s-a potolit decât când i-am spus că sun la 112 și îi fac reclamație penală.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.