Până să scriu despre zborurile Wizz, habar nu aveam de existența CNSCBT și Romatsa, cei care publică listele de nofly zone. Aia e, nu știam, nu m-a pasionat, nu m-a interesat. Iar dacă eu, care totuși sunt în zona de online nu știam, înseamnă că MAJORITATEA populației nu știe.

Ceea ce mă aduce la subiectul articolului, zborurile Wizz către Spania, pentru că deja mă pasionează subiectul.
Ieri seară, CNSBCT și Romatsa au publicat noul no flight list, pentru săptămâna următoare. În continuare, în Spania nu se poate ajunge cu avionul, pentru că. e zonă nesigură. Efectiv avioanele către Spania nu zboară, le este interzis.

FLIGHTS OPERATED BY ECONOMIC AIR CARRIERS DEPARTING FROM
AIRPORTS LOCATED WITHIN BUCHAREST FIR ARE PROHIBITED TO LAND
AT AIRPORTS LOCATED WITHIN TERRITORY OF BELGIUM,
FRENCH OVERSEAS TERRITORIES, IRAN, UK, NETHERLANDS, SPAIN,
USA, TURKEY

Și totuși, WizzAir nu are o problemă în a vinde locuri către spania începând cu 4 iulie, deși 4 iulie pică sâmbătă și nu are nici cea mai mică șansă de a deveni zonă de zbor.

Logica mea spune că WizzAir profită de proștii gen eu, care nu știu de existența acestor reglementări și caută bilete, își cumpără, după care sunt informați că zborul nu decolează, veți primi un voucher, la revedere bani.
Adică nici mai mult, nici mai puțin decât înșelăciune.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.