Așa că îi dă în judecată pe cei care l-au dat în vileag că e criminal, pentru un mizilic de 1 milion de euro. Evident, e susținut și de “prințul” român Dimitrie Sturdza, pentru că se știe, infractorii se spală unul pe celălalt.

“Despre aceasta vânătoare s-au spus mai multe lucruri neadevărate. S-a spus ca a fost o vânătoare ilegală. Însă Prinţul Emanuel a fost la o vânătoare permisă de ministrul Mediului. A doua minciună este cea referitoare la faptul că Arthur a fost cel mai mare urs din România. Sunt mulţi urşi care sunt mult mai mari decât Arthur. Povestea asta e trasă de păr.

Se pare ca ursul Arthur a fost împuşcat la 300 m distanţă de o fermă unde a făcut ravagii. Domnul Păun spune că nu ar fi trebuit împuşcat masculul ăsta foarte mare, dar că ar fi trebuit eliminată o ursoaică cu doi pui. Domnul Păun e finanţat din afară, sunt multe ţări în Europa de Vest care nu vor să relocam urşii noştri acolo”, explică Prinţul Dimitrie Sturdza.

PRactic cere 1 milion despăgubiri pentru că nu ar fi cel mai mare urs. Despre faptul că a ucis un mascul, e de fapt finanțare din vest.

Cât de mișto era acum să fie românia o monarhie așa cum trebuie. Ce ștergea prințul cu valahul nemernic care i-a stricat odihna. Ce exemplu de așa nu făcea din el, mamă mamă. A, dacă sunteți curioși de ce sunt numiți ăștia Prințul, sunt exact ca țiganii, își modifică în certificatul de naștere numele și se redenumesc Prințul, Al României, căcaturi de astea.

Dacă nu știți, aceste procese sunt denumite SLAPP, Strategic lawsuit against public participation. Prin ele, oamenii cu bani și putere încearcă să aducă la tăcere jurnaliștii și media care le dau în vileag mizeriile, bazându-se pe faptul că oamenii sunt săraci și nu își permit procese. Ce a făcut, de exemplu, panarama din Voluntari, când ne-a dat în judecată pe mine, pe TNR, pe Alex Dona și toată pleiada de săraci cărora le-a cerut câte 100 000 de euro, ca să mai cumpere o cruce mare în camera de rugăciune din Voluntari.

Și au, în multe cazuri, succes. Știu un caz în care o patroană de la o firmă de ape minerale a dat în judecată un fraier de ăsta de-al nostru de la Kamikaze și omul a pierdut, fiind bun de plată câteva zeci de mii de euro. Legile românești sunt făcute exact pentru asta. Posibilitatea ca cei care au putere să te înfunde, indiferent de ce ai spus sau scris. Vezi Tolontan care face cărare la DNA, pentru că a supărat un primar pesedist cu nume de scuipat.

Sper ca cei de la ONG să nu se lase intimidați și să se bată cu țafandache ăla cu sânge jegos și albastru până în pânzele albe.

19 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  E vorba de Mantzy (Andrei Mantog), nu ? – a fost dat in judecata de prezentatoarea de la Antena 3 parca. Cum a gestionat situatia pana la urma ? Ca nu era foarte bogat insa le scria foarte bine.

  4

 2. #3

  “Domnul Păun e finanţat din afară, sunt multe ţări în Europa de Vest care nu vor să relocam urşii noştri acolo”. De cine?
  Bai, eu unul m-am cam saturat de 30 si ceva de ani sa tot aud mantra asta: ba Soros, ba Serviciile, ba bubulii.
  Ai probe, zi concret frate. Nu, taci din gura, gaseste altceva.

  30

 3. #4

  Despre prințesină nimic? Îmi evocă niște filmulețe promo, pardon, pr0n0, cu acțiunea prin niște castele, cu dantele și mătase, cocuri savante și răsturnări spectaculoase.
  Îi iese abur din urechea dreaptă, se dezumflă sau ce?

  24

  • #5

   La ora la care mă uit eu, deja nu mai are țâțe.

   2

 4. #6

  mai nasol va fi cand o sa si castige (din ce inteleg procesul e undeva afara) si cum toti “von” sunt de obicei maestii ai vanatorii deci n-avea cum asta micu sa greseasca.

  9

 5. #7

  Ar trebui facut un sindicat al ziaristilor/oameni de presa/raul/ramul si sa ii apere in asa procese. Ar fi posibil ? Legat de ursul impuscat, lumea s-a inflamat pe printz nestiind cateva lucruri despre vanatoare in general: cand pleci la vanatoare nu mergi ca Rambo in padure si tragi in tot ce misca. Se face o partida de vantoare in care vine minim reprezentantul domeniului de vanatoare de acolo. Ala l-a luat de mana pe printz contra coco si l-a dus la urs, i-a aratat ursul si asta l-a impuscat. Peste tot am auzit povestea strainilor ce vin si ne fut femeile, ne impusca ursii, ne trateaza ca pe sclavi in tara asta dar tot nu am auzit CINE A AVIZAT ACEASTA VANATOARE SI A FOST CU PRINTUL LA URS. Ala trebuie belit in primul rand, nu printzul pulii.

  24

  • #8

   “lucruri despre vanatoare in general: cand pleci la vanatoare nu mergi ca Rambo in padure si tragi in tot ce misca”
   Pai exact chiar asa ar trebui sa mergi in padure la vanatoare: ca Rambo: cu un cutit si arc cu sageti, fmm de vanatori (de agrement) de kkt: vrei sa te dai mare ca poti ucide, da-i ceva sanse bietului animal. Vanatoarea cu arcu mi se pare mai fair play….Ursu are 200kg+ si ghiare de sfasie tabla… tu ai (in teorie) un creier mai evoluat si o sageata mai rapida. A …. nu esti in stare sa iti stapanesti frica cand animalul e la 50m de tine si faci pe tine….. atunci lasa-te de vanatoare! Pescuitul e un sport la fel de antrenant…. sau jocul de table!

   11

  • Ar trebui sa mearga in cucu gol, ca doar printisorii-s intelijenti, sa-si faca sulite si arcuri din crengi si sa infrunte ursul intr-o lupta egala nu cu ditamai puscociul, ajutoare si ogari care ii aduc ursul in bataia armei.

   9

  • #10

   La cucu gol și ca masaii: la 14 ani să vină cu leul mort. Sau o dă pe labă pentru tot restul vieții.

   4

 6. #11

  Printul Paul al Romaniei ce mai face? Ma ingrijoreaza faptul ca sta departe de casa, printre straini, a nimanui asa, poporul nerecunoscandu-i meritele. Sper ca e bine, sanatos, vaccinat si fara probleme.

  11

  • #12

   Paul ii face concurenta in penibilitati lui Sturdza, de altfel o familie de valoare, Paltin prin procese alaturi de toti coruptii la dosare cu retrocedari, un nepot Michael drogat cu creierii prajiti, ce sa mai , familii de valoare, os boieresc

   10

 7. #13

  Practic, vânătorul dă în judecată ONG-ul condus de consilierul primului ministru.
  Cum, nu știați că dl. Păun este consilier guvernamental?

  7

 8. #14

  apropos, ce s-a mai auzit cu procesu cu firea? vreun update?

  10

 9. #15

  Un proces de genu’ ai avut și tu, din câte îmi aduc aminte… intentat de “distinsa doamna” Sarmulita și câți or mai fi fost ?

  2

 10. #16

  daca pierde recomand sa ii platim in valuta botswanei: 1 milion de unitati monetare

  1

 11. #17

  Tu cum ai scăpat de plătit pagubele de 100.000€? Este important de știut că poate vor mai fi și alții în situații de acest gen și să știe cum să procedeze.

  În altă ordine de idei, nu era mai bine ca atunci când nu mai era nevoie de regi, prinți și împărați aceștia să fie decapitați și nu să fie izgoniți sau lăsați să trăiască liberi? Adică o duci ca un rege atunci când este nevoie de tine dar îți asumi riscul în caz că nu mai este nevoie de tine sau daca faci ceva greșit sau se schimbă regimul. Așa nu mai umblau ăștia nestingheriți în ziua de azi visând bani și retrocedări de pe vremea strămoșilor lor și așa mai departe.

  3

 12. #18

  -Cine era patroana aia de la apa minerala?

  -Tu cum ai gestionat (si scapat) de plata pagubelor de 100.000eur la sarmulitza?

  2

 13. #19

  Sincer, mi-ar plăcea să câștige prințul procesul. Să vedem că problema e la noi, că ne-am prostituat și după am strigat “Viol!”.
  Poate așa vor înțelege “Agent Green” și boborul că e mai ok să acționeze proactiv împotriva legilor și idioților din Ministerul Mediului, decât reactiv contra unui labă tristă, care a dat banul legal (cel puțin, din punctul lui de vedere), pentru ca mai apoi să fie hărțuit și denigrat.

  4