7 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  Pai probabil terminasera cu mafia, cu soferii beti, cu masinile inmatriculate pe bulgaria si ITP pe spaga, si se plictiseau.

  0

 2. #2

  Hai mă fratele meu, cum să-i iei banii ăluia care stă și cerșește? Îi dai avertisment, îi dai o amendă pe care nu te aștepți s-o plătească, îl hăituiești de vreo 2-3 ori din zona aia până când simte el că s-a împuțit treaba și pleacă, dar cum să îi iei banii?
  Nu suport cerșetorii pt că sunt convins că banii ăia nu ajung la ei ci e un fel de Filantropica, dar chiar și așa, oamenii care fac asta tot amărâți sunt, nu e ca și cum ar avea vreo viață de lux!
  Cum să-i confiști banii pe care i-a primit până la urmă, că doar nu i-a furat, amărâtului ăla?
  Poate șuntea șeful și chiar își lua și el o ciorbă caldă de ei, sau dacă îi rămâneau toți lui, avea o săptămână bani de mâncare!
  Bă, nu vă dați seama cât de repede și de mult ne dezumanizăm!

  0

 3. #3

  E cea mai ieftina lovitura de imagine. Cauti un amarit din asta, ii spui coaie, ai 500 de lei daca te lasi prins si iti confiscam doar 113.

  0

  • #4

   Sper să ai dreptate și să fie doar un cui înscenat în coșciugul acestei hidoase instituții denumită mult prea pompos Poliție locală.

   Nici aia națională nu e cine știe ce, dar ăștia sunt la alt nivel de prostie.

   0

 4. #5

  este un exemplu de urmat!

  0

 5. Și între timp donațiile la biserica sunt perfect ok. Cerșitul în cadrul unei instituții nu e o problemă. Și ăia nu sunt bani impozitabili. Dar de la cerșetorul din colț îi luăm pe toți cu forța.
  Ah, de câți polițiști o fi fost nevoie să facă asta? Că îi știm că ei lucrează doar în echipe pe cazuri din astea serioase.

  0

 6. e iarnă…pandemie… probabil că au căutat și babe care vindeau pătrunjel și leuștean dar nu au găsit astfel că au aplicat varianta nr. 2 de “acțiune în forță” deoarce trebuiau să se întoarcă la secție cu ceva…

  0