Gata, prima zi de scoala. De data asta, prima cu 3 plozi de trimis in lume, ca na, asa cum bine observau colegii de pe internet, fac prea multi copii, mai ales la varsta mea. Deja sunt obisnuit, oricum, asa ca am bifat rapid toate punctele necesare încă de ieri:

✅nervi nevasta care, brusc, nu are nimic de imbracat sau de incaltat, checked
✅articole pe net despre: fondul clasei, flori sau nu pentru doamna, traficul groaznic de maine si cat de degeaba e Nicu Shordan checked
✅pariuri despre cum de saptamana viitoare intram cu scoala in online pentru ca nu avem guvern.
✅copiii care se plang ca s a terminat vacanta si vor sa recupereze totul pana maine

Colac peste pupaza, diavolita mica boscorodeste prin casa ca ea nu vrea sa mearga la scoala si pur si simplu nu avem idee unde a auzit asta.

Serios, parcă pe vremea mea nu era așa un stres că începea școala. Aveam manuale, pentru că, cel mai probabil, dacă elevii nu ar fi avut manuale la început de an, responsabilul ar fi fost împușcat după un proces scurt. Uniforma era tot aia, cămașa albă, pantaloni bleumarin, sacou la fel, le găseai de vânzare relativ lejer. Flori pentru doamna nu prea aveai de unde, doar daca se găsea vreo cybbancă cu flori furate de la sere, că în rest, de unde. Într-un an i-am dus dirigintei un trandafir sălbatic, furat dintr-o grădină de bloc. L-a aruncat la coș.

In rest, totul e minunat, abia astept sa treacă si anul asta, as vrea o vacanta.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.