Ieri am umblat brambura, din diverse motive. La un moment dat, am stat la masă în Il Calcio cu niște prieteni, recent căsătoriți și cu o tipă, prietenă cu ei. Și am ascultat o discuție lejer halucinantă.

Tipa era prietenă cu ea. Adică prietenă dinainte de a fi căsătoriți cei 2. Și totalmente nemulțumită de faptul că cei 2 se căsătoriseră. Și explica, de față cu el, cât de nepotrivită e căsătoria lor, cum că el nu o merită pe ea, că e sub demnitatea ei să fie căsătorită cu un asemenea om, că ea merită mult mai mult de la viață.

Tipul la un moment dat o oprește și îi spune că totuși, ea acum vorbește de căsnicia lui și că nu are nici un drept să se bage între ei. La care răspunsul a fost eu sunt prietenă cu ea dinainte de a fi voi căsătoriți, așa că am tot dreptul. Tipul a dat să se ridice de la masă, dar nu a mai apucat, pentru că nevastă-sa a rugat-o pe isterică să își ia zborul.

În fine. Nu înțeleg cum poți fi atât de stupid încât să încerci să te bagi în căsnicia unui om, pe baza faptului că tu ai fost prietenă, dragă doamne cu femela cuplului. Adică, oamenii ăia și-au luat un angajament, încearcă să construiască ceva, să ridice o familie și vii tu, terchea-berchea să bagi strâmbe, pe baza faptului că tu știi mai bine.

În loc să îți vezi de rolul tău de maxim angajament, din bucătărie…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.