Departe de mine în a considera că țăranii sau horeca sunt țepari, iar firmele de livrări…gizăs.
Dar sunt foarte curios, oare care e faza cu roșiile alea, vestitele roșii de Oltenia, de 65 de lei kilogramul. Sunt îngrășate cu dejecțiile Olguței, se stropesc cu hormoni de oltean, mănâncă praz singure, se fac salată, îți fac un blowjob cu mâinile alea muncite, care le ating delicat, pe arac și le șterg de praf zilnic? Nu de alta, dar, altfel, aș tinde să cred că e doar o țeapă nesimțită, relativ la prețul pieței pentru produse similare.

Știți câte paste pui pentru o porție de penne? O mână. Efectiv câte pene iei într-o mână și nu neapărat o mână foarte mare. La care adaugi aproximativ o lingură de brânză gata cumpărată făcută praf, ca să se topească mai rapid. 10 euro, o mână de paste și o lingură de brânză. Să nu uitați să salvați horeca și data viitoare.

Acum, sincer să fiu, cozonacul ăla chiar valorează mai mult decât mizeriile alea de roșii de 65 de lei kila. Dacă ar fi prețăluite la costul corect, de vreo 3-4 lei kilogramul. Adică…hai, poate 15-maxim 20 de lei. Dar 65? pentru? E frământat cu ouă neatinse de mâini virgine de fecioară?

Nu, serios, ce se întâmplă cu prețurile? Costurile producătorilor au scăzut, prețul gazului a scăzut, prețul energiei overall e mult în jos, dar prețurile cresc galopant, zi de zi, fără nicio logică, doar faptul că trebuie să salvăm horeca sau bișnițarii cu aplicații. Sigur, salariile nu cresc, că oamenii trebuie să fie mulțumiți că au de muncă, dar na, nu poți să ai totul.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.