tariceanu taxa auto apia

Salut Arhi,

Iti scriu in legatura cu articolul www.cetin.ro/eviti-plata-taxei-prima-inmatriculare/ publicat pe blogul tau.
Situatia mea este urmatoarea :
Masina cumparata de noua din Ro in 2001, intrata in posesia mea in 2009-2010 ( fara sa platesc taxa de mediu care pe atunci afecta doar masinile aduse de afara). Avand un motor de 1970 cmc si eu sub 30 de ani am ajuns sa platesc 450 de ron RCA pe 6 luni ( in decembrie 2013) iar acum, 28 oct pe 6 luni RCA-ul este 1000 lei. Vreau sa inscriu masina pe numele unuia din parinti dar ma lovesc de taxa de mediu ( 1300 euro pt euro 3 , 13-14 ani vechime si Emisia de dioxid de carbon – grame CO2/km 211).
Avand in vedere articolul dezbatut pe site-ul tau te intreb daca exista vreun artificiu sa scap de plata taxei aberante si sa trec masina pe unul din parinti?
Ca fapt divers, daca aveam 30 de ani( acum am 27) plateam RCA-ul 400 de RON in loc de 1000 pe aceleasi 6 luni

Multumesc.

Pentru proștii care vor merge să îl voteze pe Tăriceanu, iepurașul lui Ponta, să vă aduceți aminte că vițelul ăsta, proprietar de reprezentanță Citroen și șef la APIA, a decis să bage taxa auto, pe care oa avem și acum, deși fiecare gunoi de guvernare a anunțat, înainte de a veni la putere, că o va scoate.

Iar pentru proștii care au impresia că dacă scriu anti Ponta, automat îl laud pe Iohannis, vă urez să vă vină ciclul 28 de zile pe lună. În celelalte 2 să aveți diaree.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.