Una din problemele mele cu portofelele din comerț este că sunt făcute din cea mai penală piele posibilă, asta dacă ai noroc să fie din piele. Ieri, întâmplător, când m-am întâlnit cu prințesa ardealului, mi-a făcut cadou un portofel. Din păcate, gol, dar acum, ce să faci, portofelul de dar nu se caută la bancnote.

Vă zic, mi-a plăcut atât de mult încât mi-a adus aminte că eu voiam demult să vă scriu de niște produse similare.

Portofelul este acesta și este foarte, FOARTE mișto, cred că devin un client fidel al celor de la Koson. Nu am mai văzut de ani de zile un portofel atât de bine lucrat, în același timp simplu și din piele de aceea tare, solidă, care vrei să te țină până când dai colțul.

Celelalte produse similare sunt portofelele produse de Rapana. Nu le știu fizic, nu am pus niciodată mâna pe vreunul din ele, dar am văzut pe facebook procesele de creație ale portofelelor și arată într-un mare fel, gen cel de mai jos:

Și, dacă contează, îl cunosc pe Ovidiu, creatorul acestor opere de artă și e un tip mult prea mișto pe care, din păcate, apuc prea rar să îl văd.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.